ΑΕΜ Πολύβιος: Καταγγελίες για την Δημοτική Αρχή Μεγαλόπολης

ΑΕΜ Πολύβιος: Καταγγελίες για την Δημοτική Αρχή Μεγαλόπολης

Οκτώβριος 10, 2018 - 15:12
3 σχόλια

Η ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ είναι ένα αθλητικό σωματείο το οποίο δραστηριοποιείται εδώ και 25 χρόνια στον χώρο της καλαθοσφαίρισης , μετά από την ένωση των αντίστοιχων τμημάτων της ΔΟΞΑΣ και των ΛΥΚΑΙΩΝ . Στην πορεία όλων αυτών των χρόνων έχει αναδειχθεί πρωταθλητής σε όλα τα πρωταθλήματα , ενώ έχει συμμετάσχει και 4 αγωνιστικές περιόδους στην Γ΄ Εθνική κατηγορία .

Τα τελευταία χρόνια έχει προχωρήσει σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα δωρεάν ακαδημιών .

Με αυτό τον τρόπο έχει προσφέρει , στα χρόνια της κρίσης , την δυνατότητα στους γονείς να αθλούνται τα παιδιά τους δωρεάν .

Έτσι και φέτος η ομάδα μας δεν ζητάει μηνιαίες συνδρομές από τους γονείς για να αθληθούν τα παιδιά τους .

Ως αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι οι αθλητές της ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ να υπερδιπλασιαστούν τα τελευταία 2 χρόνια . Έτσι συγκροτήθηκε παιδικό τμήμα και φέτος για πρώτη φορά μετά από χρόνια η ομάδα μας θα συμμετάσχει στο γυναικείο πρωτάθλημα .

Όμως παρόλο που θα περίμενε κανείς την στήριξη και την αρωγή της Δημοτικής Αρχής , λάβαμε το αντίθετο . Στο αίτημα μας για αύξηση των ωρών προπόνησης της ομάδας μας λάβαμε ως απάντηση ,από τον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού , την μείωση των ωρών κατά την διάρκεια της εβδομάδας . Μάλλον ως τιμωρία για τα οφέλη που δίνει η ομάδα μας προς τους συμπολίτες μας . Είναι φανερό ότι η παροχή των δωρεάν ακαδημιών πρέπει να χτυπηθεί από τον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού .

Εμείς στην συνέχεια με επίσημο αίτημα , εδώ και μία εβδομάδα , ζητήσαμε να μας απαντηθεί γιατί το μοναδικό σωματείο με αύξηση αθλητών και τμημάτων έχει μείωση ωρών . Σαν απάντηση πήραμε την σιωπή του εντεταλμένου σύμβουλου και του κ. Δημάρχου , πιθανόν γιατί δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν την απόφαση που πάρθηκε.

Τους ξεκαθαρίζουμε όμως ότι όσο και να πολεμάνε τον σύλλογο εμείς το μόνο που θα κάνουμε είναι να συνεχίζουμε με στόχο να ξεπεράσουμε και αυτά τα εμπόδια που μας βάζουν.

ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

1.Τελικα μερικοι παραγοντες μπορει να σε τρελανουν ειδικα όταν εισαι μακρυα από καταστασεις και προσωπα και μαλλον λιγο ευκολοπιστος. Η συγκεκριμενη διοικηση εδώ και χρονια διατηρει μια ομαδα με εναμισι τμημα δηλωνοντας συμμετοχη και σε αλλα σε πρωταθληματα που τελικα για ευνοητους λογους δεν κατεβαινει. Ανακαλυπτοντας το κολπακι των τζαμπα μπας και τραβηξει παιδακια, το μεταφραζει αυθαιρετα σε κοινωνικη προσφορα και με έναν ιδιαιτερο τροπο διεκδικει απειλητικα παραπανω ωρες. Η πραγματικοτητα ειναι ότι περσυ συμετειχε σε μολις δυο πρωταθληματα (συμφωνα με τα στοιχεια της εκασκενοπ) .

ΠΟΛΥ ΨΕΜΑ ΡΕ ΦΙΛΕ .ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 300 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ 120 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΗΣΑΣΤΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ? ΜΗΠΩΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ?? ΛΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!!

ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΟΝΕΑΣ ΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΑΘΛΗΤΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΘΑ ΘΥΜΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ (ΔΡ….) ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ (ΤΟ 2013 ΣΥΚΓΕΚΡΙΜΕΝΑ) ΜΕ ΥΦΟΣ ΔΕΚΑ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ ΠΕΤΑΓΑΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΝΕΥΘΥΝΩΝ ,ΟΔΓΟΝΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ ΣΤΕΛΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΤΙΝΟ ΓΗΠΕΔΑΚΙ ΤΟΥ ΕΠΑΛ.ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ?? ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ .ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΑ ΘΗΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΝΗΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΩΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.