ΑΕΚ Τρίπολης - Βρασιές 0 - 2 (vid)

ΑΕΚ Τρίπολης - Βρασιές 0 - 2 (vid)

Φεβρουάριος 05, 2017 - 18:45
1 σχόλια

Με ένα γκολ πριν την συμπλήρωση του πρώτου λεπτού και ένα στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου οι Βρασιές πήραν σπουδαίο διπλό στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας επί της ΑΕΚ Τρίπολης με 0-2 στο παιχνίδι για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Μόλις στο 20ο δευτερόλεπτο οι Βρασιές μπήκαν μπροστά στο σκορ με τον Καραγκούνη να εκμεταλλεύεται την ασυνεννοησία στην κιτρινόμαυρη άμυνα κάνοντας το 0-1. Η ΑΕΚ στην συνέχεια προσπάθησε να μεταφέρει το σκηνικό μπροστά από τα καρέ του Κολοβού και να πιέσει με την ομάδα του Αγίου Ανδρέα να αμύνεται υποδειγματικά.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ Τρίπολης βγήκε πιο δυνατά και με περισσότερη αυτοπεποίθηση με τον Πάκο να χάνει δύο μεγάλες ευκαιρίες με σουτ μέσα από το ύψος της περιοχής. Οι Βρασιές έψαχναν τοις γρήγορες αντεπιθέσεις και σε μία από αυτές ο Οικονομάκης κέρδισε πέναλτι σε υπόδειξη για χέρι του Γιάννη Λαγού. Ο Ρίζος στο 67’ έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα και με άψογη εκτέλεση έκανε το 0-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τον αγώνα της ΑΕΚ Τρίπολης με τις Βρασιές.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr ΑΕΚ Τρίπολης-Βρασιές 0-2


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.