ΑΕΚ Τρίπολης τένις: 3η θέση για Άγγελο και Μιχάλη Λαμπρόπουλο στην Καλαμάτα

ΑΕΚ Τρίπολης τένις: 3η θέση για Άγγελο και Μιχάλη Λαμπρόπουλο στην Καλαμάτα

Οκτώβριος 17, 2018 - 15:00
0 σχόλια

Νέα επιτυχία για τους αθλητές της ΑΕΚ Τρίπολης Λαμπρόπουλο Άγγελο και Λαμπρόπουλο Μιχάλη. Στο Ε3 ενωσιακό τουρνουά που έλαβε χώρα στην Καλαμάτα και διοργάνωσε ο ΟΑ Καλαμάτας οι αθλητές της ΑΕΚ κατάφεραν να κατακτήσουν την 3ηθέση στην κατηγορία των αγοριών 12 ετών αποδίδοντας καθ όλη την διάρκεια του τουρνουά σπουδαίο τένις.

Τα αδέρφια Άγγελος και Μιχάλης Λαμπρόπουλος σε 32άρι ταμπλό ξεκίνησαν από το no3 και το no4 αντίστοιχα του ταμπλό μέχρι τα ημιτελικά. Πιο συγκεκριμένα ο Άγγελος επικράτησε των Τουμπανιάρη (ΟΑ Κορίνθου) και Ρωμανού (ΑΟΑ Πατρών) με 2-0 σετ αντίστοιχα (πρώτος γύρος bye). O Μιχάλης με πιο δύσκολο πρόγραμμα επικράτησε στο πρώτο παιχνίδι του Πραπόπουλου (ΑΟΑ Πατρών) με 2-0 σετ και στην συνέχεια των Παπανικολάου (ΟΑ Καλαμάτας) και Κουρουνιώτη (ΑΟΑ Ρήγας) με 2-1 σετ αντίστοιχα, παίζοντας 2ώρες παιχνίδι με τον κάθε έναν από τους παραπάνω. Όλα τα παιχνίδια κρίθηκαν στο match tie brake και είχαν χιτσκοκικό φινάλε. Για την ιστορία το τουρνουά κατέκτησε ο αντίπαλος του Άγγελου στα ημιτελικά, Δημόπουλος από τον ΑΟΑ Πατρών.

Πολλά συγχαρητήρια για τα αδέλφια Λαμπροπούλου που για μια ακόμη χρονιά φέτος βρέθηκαν μέσα στις πρώτες θέσεις βάζοντας πλώρη για την πρώτη συμμετοχή τους στα Masters  της ΣΤ ένωσης Πελοποννήσου.

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.