ΑΕΚ Τρίπολης: Παραμένει στην αρχική της γραμμή, εν' αναμονή τελικών αποφάσεων

ΑΕΚ Τρίπολης: Παραμένει στην αρχική της γραμμή, εν' αναμονή τελικών αποφάσεων

Σεπτέμβριος 05, 2019 - 12:11
0 σχόλια

Εν αναμονη διοικητικού συμβουλίου έτσι ώστε να παρθούν οι τελικές αποφάσεις για την συμμετοχή της η όχι στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας βρίσκεται η ΑΕΚ Τρίπολης.

Η κατάσταση βάση των δεδομένων όπως έχουν διαμορφωθεί παραμένει δύσκολη με τους κιτρινόμαυρους να παραμένουν μέχρι αυτή την στιγμή στην αρχική τους τοποθέτηση να μην κατεβούν στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικης.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Νίκου μας επισήμανε τις οικονομικές δυσκολίες που έχουν δημιουργηθεί για να δώσει η ομάδα το παρών στο νέο πρωτάθλημα του 6ου ομίλου και πως όλα θα ξεκαθαρίσουν στο διοικητικό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων ωρών.

Εκεί λοιπόν η ΑΕΚ Τρίπολης θα πάρει τις τελικές της αποφάσεις με την αγωνία να χτυπά κόκκινο και στο στρατόπεδο του δικεφάλου με τους ανθρώπους της ομάδας να βρίσκονται σε συνεχείς διαβουλεύσεις.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.