ΑΕΚ Τρίπολης - Πανιώνιος Μεγαλόπολης 4 - 2 (vid)

ΑΕΚ Τρίπολης - Πανιώνιος Μεγαλόπολης 4 - 2 (vid)

Δεκέμβριος 17, 2016 - 18:26
0 σχόλια

Με νίκη έκλεισε το 2016 η ΑΕΚ Τρίπολης επικρατώντας του Πανιώνιου Μεγαλόπολης με 4-2 στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας στο παιχνίδι για την 11η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Α’ Αρκαδίας το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου.

Σε ένα από τα καλύτερα εφετινά παιχνίδια με βάση τον ρυθμό και την εξέλιξη του η ΑΕΚ παρότι είδε το 2-0 του 67ου λεπτού να γίνεται 2-2 στο 79’ και να κινδυνεύει από τις φαρμακερές αντεπιθέσεις του Πανιωνίου να δεχθεί την ολική ανατροπή αντέδρασε, έδειξε χαρακτήρα και με δύο γκολ στις καθυστερήσεις πήρε μία σπουδαία νίκη που την διατηρεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Σκόρερ για την ΑΕΚ Τρίπολης ο Γιώργος Μπίλλης που πέτυχε δύο τέρματα στο 3’ και στο 67’, ο Γιάννης Λαγός στο 90’ και ο Βασίλης Ανδριανός στο 93’  ενώ για τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης ο Αποστόλης Παπαδόπουλος στο 72’ και ο Μιχάλης Μήτσης στο 79’ ήταν οι ποδοσφαιριστές που διαμόρφωσαν το τελικό 4-2.

ΑΕΚ Τρίπολης: Κοκκινάκος, Παρασκεύοπουλος, Γιαννούλης, Μπαλάσης, Λαγός Γ., Πάκος, Μπούκης, Λιακόπουλος, Ανδριανός,  Μπίλλης, Λαγός Σ. (Ζιούλης),

Πανιώνιος Μεγαλόπολης: Γεωργακόπουλος, Μπαλίκος, Μπουζιάνης, Παναγιωτίδης, Σταυρόπουλος, Κωστόπουλος (Αδαμόπουλος), Σταθούρος (Ζέμπι), Ζέρβας, Μήτσης, Παπαδόπουλος, Μιχόπουλος (Ριπάι)

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα της ΑΕΚ Τρίπολης με τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Poratl.gr ΑΕΚ Τρίπολης-Πανιώνιος Μεγαλόπολης 4-2


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.