ΑΕΚ Τρίπολης: Διεργασίες για την Γ' Εθνική και κοντά σε προπονητή

ΑΕΚ Τρίπολης: Διεργασίες για την Γ' Εθνική και κοντά σε προπονητή

Ιούνιος 29, 2019 - 15:14
2 σχόλια

Κινητικότητα και στους ρυθμούς του σχεδιασμού ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς βρίσκεται η ΑΕΚ Τρίπολης η οποία έχει βάλει επί τάπητος όλα θα ανοιχτά της θέματα για να μπορέσει να αγωνιστεί την νέα σεζόν στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Το γηπεδικό  και οι απαιτούμενοι οικονομικοί πόροι αποτελούν τα μεγάλα δεδομένα που έχει κληθεί να βγάλει εις πέρας η κιτρινόμαυρη διοίκηση για να μπορέσει η ομάδα να κατέβει στην Γ' Εθνική δουλεύοντας πάνω στα ζητήματα αυτά με απόλυτα μεθοδικό τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ArcadiaPortal.gr η ΑΕΚ Τρίπολης βρίσκεται σε επαφές και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με προπονητή ο οποίος και στο παρελθόν έχει καθίσει στον κιτρινόμαυρο πάγκο με επιτυχία.

Στόχος είναι όλα τα θέματα αυτά να έχουν ξεκαθαριστεί το αμέσως επόμενο διάστημα έτσι η ώστε ο σχεδιασμός να περάσει στην φάση της υλοποίησης και του καταρτισμού του ρόστερ για την καινούρια σεζόν.

Η διοίκηση της ΑΕΚ Τρίπολης προσπαθεί και είναι στην καεύθυνση η ομάδα να δώσει το παρών στην Γ' Εθνική κατηγορία δημιουργώντας ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Οι απαντησεις σε όλα αυτά αναμένεται να δωθούν προσεχώς.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Δεν σταματάτε το παραμύθι με τη Γ Εθνική , αφού δεν υπάρχουν χρήματα , γηπεδικές εγκαταστάσεις , ποδοσφαιριστές και προπονητής , ξεκινήστε απο τώρα προγραμματισμό για τοπικό αλλιώς το Β τοπικό έρχεται

να πληρωσετε απο τη ΤΣΕΠΗ σας για προπονητη παιχτες γηπεδο και να παιξετε και στη Β εθνικη !!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.