ΑΕΚ Τρίπολης: Το αήττητο για έναν γύρο που έσπασε στο Άστρος

ΑΕΚ Τρίπολης: Το αήττητο για έναν γύρο που έσπασε στο Άστρος

Φεβρουάριος 12, 2018 - 19:11
2 σχόλια

Η ΑΕΚ Τρίπολης δίχως καμιά αμφιβολία είναι η ευχάριστη έκπληξη του εφετινού πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας με τα αποτελέσματα της να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές για την μέχρι τώρα πορεία της και την αγωνιστικής της εικόνα.

Οι ριζικές αλλαγές του ρόστερ το περασμένο καλοκαίρι και η αλλαγή φιλοσοφίας με το βάρος να πέφτει στα νέα παιδιά έκανε αρκετούς να αναρωτηθούν για το πως θα παρουσιαστεί η νέα ΑΕΚ Τρίπολης στο σκληρό και ταυτόχρονα απαιτητικό πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας.

Όμως ο Κώστας Καλογιαννίδης έχει καταφέρει να διαψεύσει όσους δεν υπολόγιζαν τους κιτρινόμαυρους δημιουργώντας ένα πολύ αξιόμαχο σύνολο που ξέρει τι ζητάει και πως θα το διεκδικήσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο με πειθαρχημένο ποδόσφαιρο μέσα από το οποίο ξεπηδούν νέα ταλέντα στον χώρου του Αρκαδικού ποδοσφαίρου.

Η ΑΕΚ Τρίπολης με 21 βαθμούς βρίσκεται στην 4η θέση έχοντας συμπληρώσει έναν ολόκληρο γύρο χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα με τον Πανθυρεατικό να είναι η μοναδική ομάδα που έχει νικήσει τον εφετινό δικέφαλο.

Με 5 νίκες, 8 ισοπαλίες και 2 ήττες (και οι 2 από τον πρωτοπόρο Πανθυρεατικό) το συγκρότημα  του Κώστα Καλογιαννίδη χαρακτηρίζεται από την σταθερότητα του σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει κάνοντας ένα, ένα τα βήματα για να μπορέσει να γίνει μια πραγματικά ανταγωνιστική ομάδα.

Η βαθμολογική συγκομιδή της ΑΕΚ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη αν σκεφτεί κανείς πως είναι πρώτη σε δοκάρια ενώ χαρακτηριστική είναι η μεταμόρφωση της από τον αγώνα του πρώτου γύρου με τον Πανθυρεατικό και την εύκολη τότε νίκη των Αστρινών στο αγχωτικό 2-1 του δεύτερου γύρου με τους κιτρινόμαυρους να φθάνουν πολύ κοντά στο θετικό αποτέλεσμα.

Αντώνης Χρονάκης

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Πραγματικά η δουλειά του coach μας φαίνεται και αξίζει συγχαρητηρίων.Το αποτέλεσμα αδικεί την εικόνα της ομάδας μας στο Άστρος.Θεωρώ πως μετά το Άστρος η Αεκ(πολλές αποχωρήσεις) και η Μελιγού(ανέβηκε φέτος μετά απο χρόνια) παρά τα πιο αδύναμα ρόστερ από τον πρωτοπόρο είναι ότι καλύτερο παρουσιάζει το πρωτάθλημά μας.

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΑΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΕΑΜΑ ΝΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ Ο ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.