ΑΕΚ Τρίπολης - Αχιλλέας 1-0 (vid)

ΑΕΚ Τρίπολης - Αχιλλέας 1-0 (vid)

Οκτώβριος 08, 2017 - 20:47
0 σχόλια

Με το «δεξί» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις η ΑΕΚ Τρίπολης στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας  επικρατώντας με σκορ 1-0 του Αχιλλέα στην επιστροφή του στην πρώτη κατηγορία το απόγευμα της Κυριακής 8 Οκτωβρίου στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών στην Κάρτσοβα στο παιχνίδι για την πρώτη αγωνιστική.

Το 1-0 με βάση τις ευκαιρίες που δημιούργησε το νεανικό σύνολο του Κώστα Καλογιαννίδη αδικεί την ΑΕΚ Τρίπολης η οποία εκτός από το γκολ του Πρίφτη στο 21ο λεπτό είχε τέσσερα δοκάρια και σωρεία χαμένων ευκαιριών.

Έτσι  οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να πάρουν το πρώτο τους τρίποντο στην νέα σεζόν και να κάνουν ιδανικό ντεμπούτο σε αντίθεση με την ομάδα του Παραλίου Άστρους που γνώρισε την πρώτη της ήττα.

ΑΕΚ Τρίπολης: Παπάς, Συκαράς, Σκουντριανός, Λιακόπουλος, Καψής, Μπίσιας, Φατούρος, Πετρόπουλος, Ανδριανός, Πρίφτι, Λιαρίκος.

Αχιλλέας: Καραπάνος, Καρακατσάνης, Αδαμογιάννης, Ξυδιάς, Μακρής, Φλέντζερης, Κανταρτζής, Kaci, Πολυμενάκος, Τσελίκια, Δασκολιάς.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr ΑΕΚ Τρίπολης-Αχιλλέας 1-0


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.