Άδωνις κατά Πολάκη: Θα πάει φυλακή

Άδωνις κατά Πολάκη: Θα πάει φυλακή

Ιανουάριος 02, 2019 - 11:39
9 σχόλια

«Θα πάει φυλακή αναγκαστικά, μπορεί να μην ξέρει από νομικά, αλλά άγνοια νόμου δεν επιτρέπεται», δήλωσε για τον Παύλο Πολάκη ο  αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την ανάρτηση για τον προστατευόμενο μάρτυρα της Novartis, που έκανε στο facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Πλέον έχει ενοχοποιήσει τον εαυτό του για εσχάτη προδοσία, καθώς φέρεται να γνώριζε τον προστατευόμενο μάρτυρα, γεγονός που διώκεται ποινικά, επισήμανε ο κύριος Γεωργιάδης, προσθέτοντας πως «το πρώτο που πρέπει να μας απασχολήσει σήμερα είναι να ελέγξει ο Άρειος Πάγος τις καταγγελίες».

«Απαιτώ σήμερα κιόλας από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να ενημερώσει την Ελληνική Δημοκρατία για το αν ισχύον όσα καταγγέλονται. Αν η εισαγγελέας Διαφθοράς έχει παραβιάσει το νόμο, αυτό πρέπει να το ξέρουμε» τόνισε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

Εκτός από μεγάλος καραγκιόζης, είναι και πολύ μεγάλος καραγκιόζης. Από τους πρώτους που θα έπρεπε να βρίσκονται στη μπουζού (όπως και οι μισοί και βάλε βουλευτές και πρώην υπουργοί του κόμματός του) κι έχει τα μούτρα να λέει για τους άλλους το φασισταριό! Ου να μου χαθείτε ρεζίλια!

Αδωνι με τα απλά μπάζα που στηρίζουν σύριζα (11:48) μην ασχοληθείτε. Διασκεδάζουν κόσμο με τα σχόλιά τους.

Μπουμπούκο, ήρθε η σειρά σου... Το να γαβγιζεις, δεν είναι αποτελεσματικό για την υπεράσπισή σου.

13:07 Για την ταμπακέρα κουβέντα, γνωστό και μη εξαιρετέο φασιστάκι. Γύρνα και στήσου κιόλας σ' αυτόν που, μαζί με άλλους που περιμάζεψε και πάλι στο μαντρί ο στόκος πρόεδρός σου, έλεγε τη ΝΔ τσίρκο, το Σαμαρά προδότη, τον Καραμανλή γιαλαντζί Μακεδόνα κι ό ίδιος διεμήνυε όταν έβριζε από το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρεη ότι δεν θα ξαναγύριζε ούτε νεκρός στη ΝΔ. Κι όταν στηθείς καλά-καλά, βάλε και βαζελίνη για να γλιστρήσει πιο εύκολα. Εμείς πάντως που έχουμε και λίγη περηφάνια κι αξιοπρέπεια, δεν πρόκειται να υποκύψουμε σ' αυτά τα καραγκιοζάκια που έχουμ μετατρέψει τη ΝΔ σε παρακλάδι της Χρυσής Αυγής!

20:08 Πρέπει κάποιος να είναι πολύ μαζόχας για να διασκεδάζει με τα χάλια του. Περαστικά!

@ 11:48, 15:37 και λοιπά συριζόπανα: έχω εδώ και χρόνια αναφωνήσει: α ρε αλήτη Τσίπρα με ποιούς μας αναγκάζεις να συστρατευτούμε!

Ποιοι συριζαίοι ρε παιδιά; Πασόκοι βολεμένοι είναι, που θέλουν πάντα να είναι στα πράγματα και γυρνάνε από δω και από κει, ανάλογα με το ποιος είναι πιο κοντά στην εξουσία. Είναι άνθρωποι ιδεολόγοι ... με σταθερές ιδέες και απόψεις ... !!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.