Άδωνις - Καμπόσος: Και είπε ο γάιδαρος τον πετεινό «κεφάλα»

Άδωνις - Καμπόσος: Και είπε ο γάιδαρος τον πετεινό «κεφάλα»

Ιούνιος 10, 2018 - 20:02
4 σχόλια

Ήταν κάποτε, που λέτε, ω, άνδρες Τριπολίτες, μια πολύ όμορφη γυναίκα, που λεγόταν Πολιτική Εντιμότητα. Αλλά την πήραν γυναίκα τους πολλοί, μαγάρισαν το κρεβάτι της και εκείνη, η γεννημένη από τον έρωτα της Επανάστασης και της Ελευθερίας, χάθηκε σαν αεράκι και εξαφανίστηκε. Από τότε, όλοι οι πολιτικοί άνδρες λένε στους άλλους ότι την έχουν στο κρεβάτι τους και ότι βρίσκεται σε κάθε βήμα τους δίπλα τους. Αλλά εκείνη έχει αφήσει τον κόσμο τούτο προ πολλού.

Ο μετανοημένος βάρβαρος (δείτε ΕΔΩ) Άδωνις Γεωργιάδης από εκεί ψηλά που κάθεται, πάνω στις στίβες των προς πώληση βιβλίων του, είδε τη διαγραφή Καμπόσου και, φυσικά, σχολίασε: «Έκανε άριστα ο Μητσοτάκης που τον διέγραψε», εξαιτίας του αντισημιτικού παραληρήματός του: «Ο Καμπόσος έκανε κάτι που είναι αδιανόητο. Επανήλθε με ένα χυδαίο βίντεο κατά του Γιάννη Μπουτάρη. Και με μια αντισημιτική συνωμοσιολογία. Αυτά που είπε ο κ. Καμπόσος είναι απαράδεκτα. Όλος αυτός ο παλαιάς κοπής αντισημιτισμός μέσα από την επιχειρηματολογία Καμπόσου είναι μια αηδία. Έρχεται ο δήμαρχος Άργους να διαδώσει στην Ελλάδα τέτοιας παλιάς κοπής αισχρό αντισημιτισμό; Το Ισραήλ είναι κρίσιμος σημαντικός και πολύτιμος σύμμαχος για την Ελλάδα. Τέτοια σχόλια πλήττουν τα εθνικά μας συμφέροντα. Εγώ θαυμάζω τους εβραίους για τον πατριωτισμό τους και για το πώς σέβονται ο ένας τον άλλον για το πώς σέβονται το κράτος τους. Πρέπει να ξεριζώσουμε από την Ελλάδα τον αντισημιτισμό. Τέλεια και παύλα και δε σηκώνω κουβέντα σε αυτό».

Ο Μητσοτάκης διέγραψε τον Καμπόσο στο ξεκούδουνο. Ετεροχρονισμένα. Από τις 22 Μαΐου που ο δήμαρχος τα είπε έξω από τα δόντια, ο Κούλης ενοχλήθηκε στις 8 Ιουνίου. Ο ίδιος ο Άδωνις, στο ξεκούδουνο, επίσης, τον Γενάρη του 2017 έκανε δήλωση μετανοίας γονυπετής γαι το γεγονός ότι είχε δηλώσει «θα είμαι πάντα στο πλευρό του Πλεύρη». Θυμίζουμε τη δήλωση μετανοίας:

«Με την ευκαιρία της Ημέρας Μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος, επιθυμώ να αποσαφηνίσω την ξεκάθαρη θέση μου σχετικά με τις απόψεις μου για τον αντισημιτισμό που αποτελεί καίρια απειλή κατά του Εβραϊκού λαού και πλήγμα στις αξίες της Δημοκρατίας μας και του Δυτικού πολιτισμού. Στο παρελθόν είχα συνυπάρξει και ανεχτεί τις απόψεις ανθρώπων που έδειξαν ασέβεια στους εβραίους συμπατριώτες μου και γι αυτό το λόγο αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από την Εβραϊκή Κοινότητα. Ακόμα περισσότερο λυπάμαι που υποστήριξα και προώθησα το υβριστικό για τους Εβραίους βιβλίο του Κώστα Πλέυρη. Τα τελευταία όμως χρόνια έχω μάθει πολλά για τον Εβραϊκό λαό, την ιστορία του και την προσφορά των Ελλήνων Εβραίων στην χώρα μας και έχω προσπαθήσει πολύ και προσπαθώ να ενημερώσω όλους τους συμπολίτες μας για την συνεισφορά τους αυτή. Πιστεύω ακράδαντα ότι ο αντισημιτισμός δεν έχει και δεν πρέπει να έχει θέση στη δημοκρατία μας και στον πολιτισμό μας. Το ολοκαύτωμα του Εβραϊκού λαού αποτελεί το μεγαλύτερο αίσχος του σύγχρονου πολιτισμού μας και μέσω της θυσίας του ισχυροποιήθηκε η δημοκρατία, ο αντιρατσισμός, και η πίστη στην ισότητα και την ελευθερία των λαών».

Εντάξει, Άδωνι, το καταλάβαμε: σου τράβηξαν τ' αφτί από πολύ ψηλά (τύπου «δεν βλέπεις υπουργείο ούτε ζωγραφιστό»), μετάνιωσες και τώρα μπορείς καθαρός και πλυμένος να κουνάς το δάχτυλο στους ομοϊδεάτες σου. Όσο για το πόσο ειλικρινά έχεις μετανιώσει, δεν ακούσαμε δήλωση μετανοίας για εκείνο «πάρτε τους μετανάστες σπίτι σας» ή για το «σιχαίνομαι τους κομμουνιστές».

Σε ένα άλλο, παράλληλο σύμπαν, ο βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Θανάσης Δαβάκης πριν από μερικούς μήνες είχε ζητήσει από τους Ρομά «και δεν συμμαζεύετε» να μην τον ψηφίσουν (δείτε ΕΔΩ): 

«Λυπάμαι που το λέω, λυπάμαι τα παιδάκια τα οποία γεννιούνται από αυτούς τους ανθρώπους χωρίς να το θέλουν και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Για να μη λέμε για πολιτικές και ''φοβόμαστε'' και τις ''ψήφους'' και δεν συμμαζεύεται. Εγώ απαγορεύω σε οποιονδήποτε από αυτούς κι αν έχετε κανάν γνωστό να του το πείτε αν με ψηφίζει να μην με ξαναψηφίσει. Από τους αθίγγανους. Να μην με ψηφίσουν εμένα».

Ο Κυριάκος άλλαξε πλευρό τότε και ουδείς στη ΝΔ ενοχλήθηκε ιδιαιτέρως. Ε, άλλο Ρομά άλλο το Ολοκαύτωμα.

Ο Κυριάκος επισκέπτεται το Ισραήλ αύριο.

(Οι μετανάστες, οι κομμουνιστές και οι λοιποί δεν έχουν κεντρικό συμβούλιο και η Πολιτική Εντιμότητα, έτσι κι αλλιώς, είναι φευγάτη...)

 

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Φέτος στη συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντενμπέργκ , φυτώριο της παγκοσμιοποίησης και της διεθνούς τυραννίας των αγορών περιλαμβάνεται μόνο ένας πολιτικός από την Ελλάδα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, Με τις υγείες μας...................

@ 15:28 - Άλλος ένας ξερόλας επί των οικονομικών και του Διεθνούς Γεωπολιτικού γίγνεσθαι.. Το κουβαδάκι σου (μαζί με τον δυΣΤΟΙΧΟ) και στη παραλία.. Εκτός από φραπεδιές και παπ@ριές, έχεις ιδρώσει για τον επιούσιο;

Να μην ξεχνάμε οτι ως γνήσια ψοφοδεξιά που «σέβεται και τιμά τους αγώνες της αριστεράς» η γενναιόδωρη ΝουΔούλα διέταξε τότε να κυματίσουν μεσίστιες οι σημαίες σε όλα τα δημόσια καταστήματα της χώρας εις ένδειξη πένθους για τον χαμό του Καπετάν Γιώτη-Φλωράκη αλλά και ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την προσφορά του στην πατρίδα,ΓΕΛΟΙΟΙ (αυτοί που την ψηφίζουν)

"Παρούσα" δήλωσε και στο φετινό gaypride η αντιπροσωπεία του κόμματος των... νοικοκυραίων της Νέας Δημοκρατίας. Ας τους χαίρονται οι "εθνικόφρονες" και οι καθωσπρέπει αστοί ψηφοφόροι. Λαμβάνοντας υπόψη τις θέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη περί ανοιχτής κοινωνίας κλπ , δεν εκπλήσει κανέναν η δίωξη του Καμπόσου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.