Αδίστακτοι κακοποιοί ξυλοκόπησαν ζευγάρι ηλικιωμένων στο Παρθένι

Αδίστακτοι κακοποιοί ξυλοκόπησαν ζευγάρι ηλικιωμένων στο Παρθένι

Ιανουάριος 08, 2019 - 14:50
0 σχόλια

Τον τρόμο έζησε ζευγάρι ηλικιωμένων στο χωριό Παρθένι, όταν τα ξημερώματα της Κυριακής προς Δευτέρα 7 Ιανουαρίου τρεις κακοποιοί μπούκαραν στο σπίτι τους με σκοπό να τους ληστέψουν.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, οι άνδρες ήταν τρεις. Στην αρχή ρώτησαν τους δύο γέροντες πού είχαν κρύψει χρήματα και, όταν εκείνοι αποκρίθηκαν αρνητικά, οι τρεις κακοποιοί τούς χτύπησαν.

Αποτέλεσμα, ο ηλικιωμένος άνδρας να οδηγηθεί με σπασμένα οστά στο νοσοκομείο. Οι ληστές, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, δεν βρήκαν τελικώς τίποτα αξίας να πάρουν από το σπίτι.

Ανάλογα περιστατικά συμβαίνουν σε όλη την Ελλάδα, αλλά οφείλουμε να πούμε ότι στην Αρκαδία είναι μάλλον σπάνια.

Οι κάτοικοι των χωριών παραπονιούνται συχνά για τις πολλές κλοπές στα σπίτια τους, οι οποίες έχουν εξελιχθεί σε καθημερινό φαινόμενο. Είναι, όμως, εντελώς διαφορετικό πράγμα να απειλούνται με αυτόν τον τρόπο ζωές και κυρίως ανήμποροι, και όπως σε αυτή τη περίπτωση ηλικιωμένοι άνθρωποι.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.