Αδικία... Άρης - Αστέρας 2-1

Αδικία... Άρης - Αστέρας 2-1

Νοέμβριος 10, 2019 - 17:20
3 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης προσπάθησε πάλεψε και βάση της γενικής του εικόνας μένει με την πικρή γεύση της ήττας με 2-1 από τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" σε ένα παιχνίδι που το τελικό σκορ αδικεί το αποτέλεσμα.

Ο Άρης προηγήθηκε νωρίς στο σκορ με τον Σάσα στο 5' ενώ στο 34' ο Ντιγκινί διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με τον Λουίζ Φερνάντεθ να μειώνει σε 2-1 στο 41' με την αρκαδική ομάδα να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά το κακό πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας Τρίπολης στην επανάληψη πάτησε τον Άρη καθώς ενδεικτικό είναι η κατοχή της μπάλας που είναι στο 19-81 υπέρ του Αστέρα Τρίπολης.

Μάλιστα ο Αστέρας άγγιξε την ισοφάριση, εκμεταλλευόμενος την πλήρη αποδιοργάνωση των αντιπάλων τους μεσοαμυντικά. Η πρώτη στο 58’ όταν ο Ρόουζ έδιωξε πάνω στη γραμμή προσπάθεια του  Μουνάφο. Η δεύτερη ήρθε στο αμέσως επόμενο λεπτό αργότερα (59’), όταν ο Μπαράλες κατάφερε να στείλει τη μπάλα πάνω στο πόδι του αν και μόνος από το ύψος του πέναλτι.

ΑΡΗΣ (Ένινγκ): Έμαν, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Δεληζήσης, Ροζ, Ματίγια, Σάσα, Ντιγκινί (90’ Τσιλιγγίρης), Γκάμα (71’ Μπα), Ιντέγε, Φετφατζίδης (79’ Τόνσο)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Χιμένεθ): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ματρικάρντι (28΄Μπόρχα Φερνάντεθ), Τασούλης, Σουάρες, Βαλιέντε, Μουνάφο (57’ Σαντόνια), Καπίγια, Φερνάντεθ, Λ. Φερνάντεθ Μ. (64’ Τορετσίγιας), Μπαράλες

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Υπερόπτες ελάτε στην πραγματικότητα.Σας ταιζουν κάργα σανο.Δεν χορτασατε;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.