Άδικη ήττα για τα κορίτσια του Άρη Τρίπολης

Άδικη ήττα για τα κορίτσια του Άρη Τρίπολης

Ιανουάριος 22, 2017 - 20:08
0 σχόλια

Την ήττα με σκορ 0-1 γνώρισε η Γυναικεία ομάδα του Άρη Τρίπολης στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας από την αντίστοιχη του Φείδωνα Άργους στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών και στον πρώτο αγώνα για το 2017.

Η ομάδα του Γιώργου Καζαντζίδη αδικείτε από το σκορ και την ήττα καθώς ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης χάνοντας πολλές ευκαιρίες με κορυφαία όλων το χαμένο πέναλτι στο 90ο λεπτό.

Η εμφάνιση για τις κιτρινόμαυρες ήταν πολύ καλή όπου έδειξαν να δικαιούνται το κάτι παραπάνω ωστόσο έλειψε το γκολ αφήνοντας πικρία για το τελικό αποτέλεσμα και την προσπάθεια που καταβλήθηκε από τα κορίτσια του Άρη Τρίπολης που κέρδισαν όμως το ζεστό  χειροκρότημα από τις κερκίδες ως ένδειξη αναγνώρισης της εξαιρετικής τους αγωνιστικής συμπεριφοράς.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.