Αδιαφορία «ψήφισαν» οι εκπαιδευτικοί της Αρκαδίας στη συνέλευση της ΕΛΜΕ (pics,vid)

Αδιαφορία «ψήφισαν» οι εκπαιδευτικοί της Αρκαδίας στη συνέλευση της ΕΛΜΕ (pics,vid)

Απρίλιος 26, 2017 - 14:30
6 σχόλια

Την Τακτική Γενική Συνέλευσή της πραγματοποίησε η ΕΛΜΕ Αρκαδίας την Τετάρτη 26 Απριλίου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

Αυτές τις ημέρες πραγματοποιούνται αρχαιρεσίες στις ΕΛΜΕ όλης της χώρας, για αντιπροσώπους στο 18ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ που θα γίνει 2-4 Ιουλίου όπου θα εκλεγεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.
Η συμμετοχή δεν ήταν η δέουσα, με τους ομιλητές να καυτηριάζουν τη μηδαμινή προσέλευση των συναδέλφων εκπαιδευτικών στη γενική συνέλευση. Όπως ανέφεραν μεταξύ άλλων, η μικρή συμμετοχή ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι κανένας εκπρόσωπος της ΟΛΜΕ δεν έχει έρθει στον Νομό ή ακόμα αίτια των πολλών απουσιών είναι το κόστος μεταφοράς τους από τις πόλεις όπου υπηρετούν στην Τρίπολη.

Η  Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε για ακόμα μία φορά με τη μικρή συμμετοχή των εκπαιδευτικών του Νομού σε μία κρίσιμη χρονικά στιγμή για τον εκπαιδευτικό χώρο.
Εκτός από τη συνέλευση έγιναν και εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων από την Αρκαδία στο 18ο συνέδριο της ΟΛΜΕ.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη αντιπροσώπων ξεκίνησε στις 13:30 και θα διαρκέσει έως της 18:30. Να αναφέρουμε ότι οι παρατάξεις ήταν τέσσερις.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπαν ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ και μέλος της παράταξης ΔΑΚΕ Πάνος Ζαφειρόπουλος, ο εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών Αντρέας Γιαννόπουλος, ο Αγγελάκος Ηλίας από την παράταξη ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ και τέλος ο Αντωνάκος Λάμπρος από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ.
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Αδιαφορία «ψήφισαν» οι εκπαιδευτικοί Αρκαδίας


6 Σχόλια

ΑΠΟΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.... ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ (που έτσι και αλλιώς κάθονται οι καθηγητάδες), ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ??????

Εμένα για τα παιδά μου οι εκλογές ήταν ότι ΄έπρεπε για να συνηθίσουν σιγά σιγά το σχόλείο ύστερα από την απουσία 2 εβδομάδων κατά τις διακοπές του Πάσχα........ξαφνικά 5 ημέρες μάθημα είναι πολύ ΄δυσκολο να το συνηθίσουν με αποτέλεσμα να κουράζονται εύκολα....ενώ έτσι παιρνουν μια ανάσα

Το μεροκάματο όσων δεν ψήφισαν πληρώνεται με χαρτί γιατρού, ή τεκμαίρεται η αρρώστια σας;

Καλύτερα να γίνονται on lain ;όλες οι εκλογές , για να μην χάνεται και το μ΄΄αθημα .

Οι ομιλούντες συνδικαλιστές ας μη κατηγορούν τους απουσιάζοντες, πολιτική στάση είναι κι αυτό, ΑΠΑΞΊΩΣΗΣ στα πρόσωπά σας. Και ναι οι εκλογές θα μπορούσαν να γίνουν εκτός σχολικού ωραρίου, πχ Σάββατο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.