Αδέσποτα και ονοματοθεσία οδών στο ΔΣ Δήμου Τρίπολης

Αδέσποτα και ονοματοθεσία οδών στο ΔΣ Δήμου Τρίπολης

Δεκέμβριος 02, 2016 - 21:05
0 σχόλια

Κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου και στα προ ημερησίας διάταξης ερωτήματα έθεσε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ταλούμης, σχετικά με το τι γίνεται με τα αδέσποτα στην πόλη και με το καταφύγιο. Δεύτερον, έθιξε το ζήτημα της ονοματοθεσίας των οδών της Τρίπολης, ενώ απηύθυνε ερώτηση και για τα ενοικιαζόμενα πάρκινγκ, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν στο τέλος του χρόνου και για το αν η δημοτική αρχή σκέφτεται να ανανεώσει τη σύμβαση.

Σημειωτέον ότι ο κ. Σμυρνιώτης απουσίαζε από τη συνεδρίαση, καθώς παρακολουθεί το ετήσιο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ στη Θεσσαλονίκη.

Απάντηση στο πρώτο ερώτημα κλήθηκε να δώσει ο κ. Σταματόπουλος ο οποίος δήλωσε ότι ο χώρος στην Νεστάνη πήρε έγκριση και σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα έρθει προς ψήφιση στο ΔΣ.

Στο επόμενο θέμα ο κ. Παυλής ανέφερε ότι έχει σκοπό να ανανεώσει τις άδειες, και τόνισε ότι η ελεγχόμενη στάθμευση έλαβε τη νομιμότητα και έτσι θα συνεχιστεί προς την ολοκλήρωσή του το έργο της ελεγχόμενης στάθμευσης στον Δήμο Τρίπολης.

Από τα περίπου 15 πάρκινγκ τα οποία έχουν ενοικιαστεί στον Δήμο, μόνο τα 12 θα συνεχίσουν και στην ελεγχόμενη στάθμευση, γιατί τα άλλα μπορεί να μην είναι ικανά να ενταχθούν στην ελεγχόμενη στάθμευση και να μην είναι δυνατόν να αδειοδοτηθούν, όπως διευκρίνισε ο δήμαρχος.

Για την ονοματοθεσία ο κ.Κακλαμάνος είπε ότι το θέμα προχωρεί προς την ολοκλήρωσή του, καθώς όλα τα στοιχεία έχουν φύγει από τον Δήμο και έχουν αποσταλεί στην Περιφέρεια για έγκριση.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.