Άδειο το Γραφείο Κτηματογράφησης Τρίπολης...

Άδειο το Γραφείο Κτηματογράφησης Τρίπολης...

Σεπτέμβριος 17, 2019 - 12:59
3 σχόλια

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου και το Γραφείο Κτηματογράφησης Τρίπολης είναι άδειο.

Η πολυπόθητη παράταση για τις δηλώσεις κτηματογράφησης δόθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και προφανώς καθησύχασε τους πολίτες οι οποίοι δεν έχουν δηλώσει την περιουσία τους.

Μόλις το 25% των ακινήτων έχει δηλωθεί στην Αρκαδία, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ωστόσο η παράταση που έχει δοθεί ως τις 31 Οκτωβρίου δεν φαίνεται να έχει κινητοποιήσει τους πολίτες που πρέπει να σπεύσουν για να διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις τους.

Οπωσδήποτε σε πολλές περιπτώσεις και εξαιτίας της γενικότερης «ανοργανωσιάς» στα κληρονομικά ζητήματα οι διαδικασίες ώσπου να φθάσει κάποιος να υποβάλλει τη δήλωσή του είναι χρονοβόρες. Όμως, δεν είναι δυνατόν όλες οι περιπτώσεις να είναι τόσο πολύπλοκες.

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Γ. Λυμπεράκης, εκπρόσωπος της αναδόχου κοινοπραξίας που εκτελεί το έργο του κτηματολογίου στην Αρκαδία, πριν από λίγες ημέρες μιλώντας στο Arcadia Portal απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να σπεύσουν και να μην αφήσουν για την τελευταία στιγμή τις δηλώσεις τους.

Αν κρίνουμε από τη σημερινή εικόνα, και επειδή ο Έλληνας... σπεύδει βραδέως, μάλλον τις τελευταίες ημέρες πριν από τη λήξη και αυτής της παράτασης θα επικρατεί το αδιαχώρητο στο Γραφείο Κτηματογράφησης, κάτι που θα φέρει μεγάλη ταλαιπωρία χωρίς κανέναν απολύτως λόγο...


3 Σχόλια

Και κατά τις 25 του Οκτώβρη θα κλαιγεστε για παράταση. Α ρε τσοπανοκαουμπόιδες τριπολαίοι...

Ο κόσμος δεν έχει καταλάβει την χρησιμότητα της κτηματογραφησης , αυτό πρέπει να σκεφτεί...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.