Επικαιρότητα

Latest

Το άφαντο καρναβάλι, η αόρατη και η επιστροφή του Ανδρέα

Φιλαράκια μου καλά και αγαπημένα, γεια σας!

Τι κάνετε; Τις ανεβάσατε τις μάσκες στο πατάρι μαζί με τις περούκες και τα άλλα μασκαρέματα ή νιώθετε ότι οι απόκριες συνεχίζονται;..

Περισσότερα

Ενημέρωση των συνταξιούχων της ΔΕΗ στο Εργατικό Κέντρο Τρίπολης

Ο Σύλλογος συνταξιούχων ΔΕΗ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ-ΑΙΤ/ΝΙΑΣ-ΗΠΕΙΡΟΥ &ΙΩΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση την Τρίτη 27-2-2018 και ώρα 10:00 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας στην Τρίπολη.

Περισσότερα

Πορεία «υποδοχής» στο Πνευματικό Κέντρο ετοιμάζουν για τον Αλέξη Τσίπρα στην Τρίπολη

Στην Τρίπολη στις 27 Φεβρουαρίου ο Πρωθυπουργός και οι  υπουργοί παρέα με την Περιφερειακή Αρχή του κ. Τατούλη, θα μας μιλήσουν για «ανάκαμψη» και «ανάπτυξη».

Περισσότερα

Η παράσταση «La Nona» της Θεατρικής Ομάδας Μεγαλόπολης πάει Καλαμάτα

Η Θεατρική Ομάδα Μεγαλόπολης κλείνει την χειμερινή περιοδεία της “Nona”με μία και μοναδική παράσταση αυτό το Σάββατο 24 Φλεβάρη 2018 στο Εργατικό Κέντρο της Καλαμάτας με ώρα έναρξης 20:30.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ROBERTO COSSA

Περισσότερα

Το πρόγραμμα της Β' φάσης του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας

Ξεκινάει η δεύτερη των δύο ομίλων του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας με την ΕΠΣ Αρκαδίας να κάνει γνωστό το πρόγραμμα των ομάδων για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Περισσότερα

Χίλιες θέσεις στο προπτυχιακό «Δημόσια Διοίκηση» του ΕΑΠ

Εκδόθηκε η απόφαση για τον καθορισμό του αριθμού θέσεων εισακτέων στο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Δημόσια Διοίκηση» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

Περισσότερα

Novartis: Με 10 κάλπες η ψηφοφορία παρά το «όχι» της αντιπολίτευσης

Με δέκα κάλπες που θα οδηγούν σε παραπομπή ή όχι των συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων θα διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότητα η αυριανή ψηφοφορία για την συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Novartis, σύμφωνα με την απόφαση της πλειοψηφία

Περισσότερα

Εξιχνιάστηκε διάρρηξη σε επιχείρηση στην Τρίπολη

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση διάρρηξης- κλοπής σε επιχείρηση ημεδαπού, που είχε γίνει την 27/28.5.2016, στην Τρίπολη Αρκαδίας.

Περισσότερα

Τέλος και επίσημα για τα Κέντρα Εκπαίδευσης στην Τρίπολη

Όπως είχε προαναγγελθεί τα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από την επόμενη ΕΣΣΟ, αυτή του Μαρτίου (Β ΕΣΣΟ 2018) και θα λειτουργήσουν 23 Σημεία Υποδοχής Οπλιτών σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Περισσότερα

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Στις 5 Φεβρουαρίου 2018, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Καθηγητής κ.

Περισσότερα

Σελίδες