Επικαιρότητα

Latest

Τραυματισμός μαθητή με ποδήλατο στην Τρίπολη

Η απροσεξία ενός μαθητή και το πέρασμά του από ένα σημείο μάλλον επικίνδυνο, όπως αποδείχθηκε, του στοίχισε έναν ελαφρό τραυματισμό στο κεφάλι.

Περισσότερα

Μεγάλη τιμητική διάκριση για τις «Κομμώσεις TΕΟ» (pics)

Η σχολή κομμωτικής παιδείας και αισθητικής «Νίκος Αμάραντος» βράβευσε τον Κατσαρό Θεόδωρο, απόφοιτο της σχολής, για την εξέλιξή του στην κομμωτική τέχνη και για την έως τώρα πορεία του, η οποία μετράει 21 έτη.

Περισσότερα

Προσλήψεις ναυαγοσωστών από το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού, ειδικότητας ΠΕ Ναυαγοσώστες (εν ελλείψει ΔΕ), συνολικού αριθμού τεσσάρων (4) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερ

Περισσότερα

Επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Σαπιέντζα στη Ρώμη ο αρχαιολόγος Γ. Σπυρόπουλος

Ο κ. Σπυρόπουλος με τις μελέτες του έχει ρίξει φως στην Έπαυλη Ηρώδου Αττικού στη Βόρεια Κυνουρία

Περισσότερα

Φοίνικας πήρε φωτιά από κεραυνό τα ξημερώματα στην Καλαμάτα (vid)

Αναστάτωση προκλήθηκε στους περίοικους της οδού Λακωνικής, στο ύψος του «Κήπου του Αλλάχ» , όταν από κεραυνό που έπληξε  την περιοχή προκλήθηκε φωτιά σε φοίνικα.

Περισσότερα

Γόρτυνος Ιερεμίας: Τα μαρτύρια των χριστιανών υπάρχουν και τώρα

Τά μαρτύρια τῶν χριστιανῶν, ἀδελφοί μου χριστιανοί, δέν ἦταν μόνο στήν παλαιότερη ἐποχή, ἀλλά γίνονται καί στά τωρινά μας χρόνια. Καί σήμερα ἔχουμε μάρτυρες γιά τήν ἀληθινή πίστη τοῦ Ἰησοῦ Χριστοῦ.

Περισσότερα

Ημερίδα «Τι δρομολογείται στην παιδεία» στην Τρίπολη (vid)

Την Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017 με ώρα έναρξης 19:30, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης και υπό την αιγίδα της Ι.Μ. Μαντινείας και Κυνουρίας και του Δήμου Τρίπολης, θα διεξαχθεί ενημερωτική ημερίδα με θέμα:

Περισσότερα

Μεγάλη συμμετοχή στην 5η εθελοντική αιμοδοσία Μεγαλόπολης

Ο Δήμος Μεγαλόπολης ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει όλους τους δημότες που συμμετείχαν στην 5η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε την Τετάρτη 24 Μαΐου στο Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης και συνέβαλαν στη μεγάλη επιτυχία της, την μεγαλύτερη έως τώρα.

Περισσότερα

«Ανάπτυξη» και συντρίμμια

Οι διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, από το βήμα της γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας, για το πόσο ικανή μπορεί να είναι η κυβέρνησή του στο να υπηρετεί τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου και να τσακίζει το

Περισσότερα

Σελίδες