Το 8ο Φεστιβάλ «Μάνα Γη» στη Γορτυνία (pics,vid)

Το 8ο Φεστιβάλ «Μάνα Γη» στη Γορτυνία (pics,vid)

Αύγουστος 13, 2018 - 09:53
0 σχόλια

Ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) με την συνεργασία του Φυσιολατρικού Ορειβατικού Ομίλου Ηραίας «Η Γκούρα» πραγματοποίησαν για 8η χρονιά, την Κυριακή 12 Αυγούστου 2018, το Φεστιβάλ «ΜΑΝΑ ΓΗ», που περιλάμβανε μουσική, χορό, αθλητικές και κοινωνικές δραστηριότητες.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε συναυλία δημοτικού παραδοσιακού τραγουδιού. Η εκδήλωση έγινε στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα μεταξύ Παλούμπα, και Σαρακινίου Γορτυνίας. Σολίστας ο Γιάννης Παυλόπουλος, που με το συγκρότημά του, χάρισε μιά μαγευτική βραδιά στους παρευρισκόμενους. Ο Γιάννης Παυλόπουλος στο βιολί και τραγούδι. Ο εξαιρετικός Κώστας Γιαννακόπουλος στο κλαρίνο. Υπέροχος ο Δημήτρης Περής στο λαούτο και στο τραγούδι. Η Μαριάνθη Λιουδάκη στο τραγούδι, στόλισε με την παρουσία της την εξέδρα των καλιτεχνών. Ο Ανδρέας Νιάρχος στα κρουστά, και με την φλογέρα του έκανε ακόμη και τον Πάνα να ζηλέψει. Συγκινητική ήταν η παρουσία της νεολαίας που χόρεψε μέχρι...τελικής πώσεως!

Ονειρεμένη βραδιά με μεγάλη συμμετοχή κόσμου από τα γύρω χωριά, και όχι μόνο.

Φωτογραφίες και βίντεο του συνεργάτη Νίκου Τρουπή.

Video: 

ΜΑΝΑ ΓΗ. ΣΥΝΑΥΛΙΑ 2018 ARCADIA PORTAL by trounikos


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.