88 χρόνια Αστέρας

88 χρόνια Αστέρας

Μάρτιος 26, 2019 - 17:11
0 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης σήμερα Δευτέρα 26 Μαρτίου κλέινει 88χρόνια ζωής από την ίδρυση του αποτελώντας τον κορυφαίο αθλητικό οργανισμό του νομού μας, της ευρύτερης περιοχής της Πελοποννήσου και ένα από τα κορυφαία club της χώρας μας τα τελευταία χρόνια.

Από τα χρόνια του τοπικού πρωταθλήματος Αρκαδίας στην Super League και στα σαλόνια της Ευρώπης. Από το χωμάτινο Γουέμπλευ στο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", στις μεγάλες διακρίσεις και την καθιέρωση στην φίλαθλη ποδοσφαιρική αναγνώριση της Ελλάδας.

Αυτός είναι ο Αστέρας μας, το καμάρι της Αρκαδίας, η περηφάνια του νομού μας το καλύτερο και πιο λαμπερό προϊών που κάνει γνωστή την Τρίπολη σε όλο τον κόσμο και μας χαρίζει στιγμές μοναδικές μέσα από τις επιτυχίες του.

Μόνη ευχή το Αστέρι να συνεχίσει να λάμπει και να μας προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες στιγμές δόξας στο μέλλον. Χρόνια Πολλά Αστέρα!

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.