85 νέες θέσεις εργασίας στην Τρίπολη

85 νέες θέσεις εργασίας στην Τρίπολη

Ιούλιος 12, 2011 - 11:30
8 σχόλια

Νέο υπερμάρκετ Carrefour στην Τρίπολη
Με χώρο πώλησης 2.700 τ.μ., 13 ταμεία και 300 θέσεις στάθμευσης

Ο Όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος, στο πλαίσιο της σταθερής ανάπτυξης του δικτύου του, εγκαινίασε το 33ο υπερμάρκετ της Ελλάδας, την Τετάρτη 6 Ιουλίου, στην πόλη της Τρίπολης.
Το νέο Carrefour άνοιξε τις πόρτες του στη θέση Μπελεσίτσα, στο 2,4ο χλμ. Ε.Ο. Τριπόλεως-Πύργου, για να εξυπηρετεί καθημερινά περισσότερα νοικοκυριά, δημιουργώντας παράλληλα 85 νέες θέσεις εργασίας.

Με χώρο πώλησης 2.700 τ.μ., 13 ταμεία και 300 θέσεις στάθμευσης, το νέο υπερμάρκετ Carrefour ήρθε να προσφέρει την ποικιλία, την άνεση και τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς στους κατοίκους της Τρίπολης και των ευρύτερων περιοχών.

Στο νέο κατάστημα Carrefour, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα επιλογής σε περισσότερα από 70.000 είδη επωνύμων προϊόντων και ιδιωτικής ετικέτας Carrefour.

Φρέσκα και τυποποιημένα προϊόντα σε μεγάλη ποικιλία, βιολογικά, αλλά και προϊόντα της ελληνικής γης με τη σφραγίδα «Ποιοτική Οδός Carrefour» είναι μερικές μόνο από τις προτάσεις που έχουν οι καταναλωτές στη διάθεσή τους. Τα ράφια του καταστήματος φιλοξενούν, επίσης, τεράστια γκάμα ειδών ρουχισμού, ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, παιδικών και ειδών διακόσμησης, καλύπτοντας κάθε ανάγκη.

Στην πληθώρα προϊόντων, την ευκολία στις αγορές και το ευχάριστο περιβάλλον του νέου υπερμάρκετ, έρχονται να προστεθούν και τα μοναδικά προνόμια των προγραμμάτων πιστότητας με τη χρήση της κάρτας Club.

Κάθε μέρα, το κοινό επωφελείται από ασυναγώνιστες προσφορές και εκπτωτικά προγράμματα, που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

Το νέο Carrefour στην Τρίπολη υποδέχεται τους πελάτες του, ανταποδίδοντας την προτίμησή τους κάθε μέρα με ποικιλία επιλογών, ποιότητα και χαμηλές τιμές!


8 Σχόλια

<p> Θα βγει και σχετική ανακοίνωση από τα Carrefour και τους τοπικούς πολιτικούς παράγοντες για να μας πουν πως μοίρασαν αυτές τις 85 θέσεις σε "γνωστους";</p>

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ MIKE......... ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΤΕ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΤΩΡΑ ΑΠΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ........ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ...... ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΓΑΠ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...... ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ...... Κ.ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΖΟΥΓΚΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΖΩΑ(ΠΟΛΙΤΕΣ) ΔΙΝΟΥΝ ΑΝΙΣΕΣ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ............ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ............

ολοι βριζουμε τους πολιτικους για την κατάντια μας. πόσοι ομως τους έγλειψαν για μια θέση (4ωρη απασχόληση)στο carrefour? τι χρήματα διακινήθηκαν κάτω απ' το τραπέζι για να ανοίξει το carrefour? τι συμφωνίες έκλεισαν για να πουλάει το carrefour τα βιολογικά προϊόντα του Κου Ροβέρτου Σπυρόπουλου? (ο οποίος ψήφισε υπερ της λειτουργίας του carrefour...) Ας μου απαντήσει κάποιος και μακάρι να κάνω λάθος...

ΑΓΑΠΗΤΗ ΙΩΑΝΝΑ.......... ΚΑΛΩΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ........ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΦΘΗΝΑ........ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΣΤΑΥΡΟΥΣ........ΦΤΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ..... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ......... ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 4ΩΡΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ..........ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΕΙΝΗ ΑΥΤΗ Η ΜΟΡΦΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ..........

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 80.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΕΠΙΠΛΩΝ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ Κ.Λ.Π. ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ.

Άν είχαμε συλλογική συνείδηση και αντίδραση θα λέγαμε το εξής, αφού έγινε γνωστό πως κάποιοι από αυτούς που πρόσελαβε το Γαλλικών συμφερόντων υπερ μάρκετ ήταν είτε τσάτσοι επαγγελματιών βουλευτών είτε άπλα άνθρωποι που είχαν μεγάλη ανάγκη και για αυτό τους εκμεταλλεύτηκαν, αποφασίζουμε να κάνουμε μποϊκοτάζ, κανένας πολίτης να μην ψωνίζει απο εκεί. Καλοδεχούμενη η επένδυση και οι νέες θέσεις εργασίας αλλά μην ξεχνάμε πως αυτές είναι 4ώρες βάρδιες και με 400 ευρώ δε μπορεί να ζήσει κανένας & όταν αυτά έγιναν και με πελατειακή λογική τότε άστα να πάνε. Έτσι απλά. ΥΓ Το ίδιο ισχύει και για όσους φοροδιαφεύγουν και έκαναν περιουσία με τα ψέμματα, μικρή πόλη είμαστε και όλοι ξέρουν για ποιούς μιλώ. Να σταματήσουμε να αφήνουμε τα λεφτά μας σε όσους ζούν εις βάρος της κοινωνίας..

85 νεες θεσεις εργασιας ε? Τι λες ρε παιδι μου!!! Τρομερο! Χτυπησανε την ανεργια στην Αρκαδια... Σε ενα μηνα ομως που απο 85 θα γινουν 50...40...30 για να δω τι θα δημοσιευετε!!! Σημειωση: οι συμβασεις που εχουν υπογραφει ειναι διμηνες, με μηνιαιες αποδοχες τα 360 περιπου ευρω και με 4ωρη εργασια (η οποια μπορει να γινει και ατυπα 5ωρη ή 6ωρη αναλογα τις αναγκες της πολυεθνικης...) Και οι 85 προσεληφθησαν μεσω "πολιτικων προσωπων" (λυπαμαι αυτους που εφτιαχναν βιογραφικο ελπιζοντας...) κατι το οποιο ειναι ευερεως γνωστο αλλα κανεις δεν μιλαει γι'αυτο! Μαθαμε να ζουμε με το ρουσφετι και μετα μας φταινε οι πολιτικοι για την καταντια μας... Εχουμε και λεμε λοιπον: 40 ατομα που θα μεινουν τελικα στο carrefur απεναντι σε αρκετες δεκαδες συντομα απολυμενους και ανεργους απο τοπικες επιχειρησεις της περιοχης μας. Τα λεφτα καθε μερα "αποχαιρετουν" τον τοπο μας, για ΦΠΑ ξερουμε ολοι αν αποδιδεται ή οχι και με τι ανταλαγματα... και οι δημοσιοι υπαλληλοι της Τριπολης (πλεον πελατες του Carrefur) εχουν την απαιτηση να παιρνουν καθε μηνα το μηνιατικο τους... προερχομενο απο τα μηδενικα εσοδα του κρατους απο καταστηματα της Πολης μας... Αυτο ειναι υποστηριξη της ντοπιας αγορας? Εχει ο καιρος γυρισματα ομως και θα το δειτε πολυ συντομα... ΥΣ1. Το να ψωνιζεις για τις καθημερινες σου αναγκες ειναι κατι το φυσιολογικο. Οταν ομως γεμιζεις βουνο τα καροτσια λες και εχουμε κατοχη και φορτωνεις ότι αχρηστο βρισκεις μπροστα σου, ε αυτο ειναι καθαρη μ@^@κια... ΥΣ2. Μια απορια: η σχετικη δημοσιευση του πορταλ ειναι αποτελεσμα δημοσιογραφικης ερευνας, ή το αναρτησατε οπως σας το εδωσαν απο τα Carrefur?....