8 Οκτωβρίου λήγει η δημόσια διαβούλευση για κατάργηση φορέων του Δημοσίου

8 Οκτωβρίου λήγει η δημόσια διαβούλευση για κατάργηση φορέων του Δημοσίου

Οκτώβριος 04, 2012 - 18:52

Απο την 1η Οκτωβρίου έχει αναρτηθεί για δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου με θέμα «Κατάργηση και συγχώνευση νομικών προσώπων του δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα» με καταληκτική ημερομηνία την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου.

Κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να καταθέσει τις απόψεις του οι οποίες θα ληφθούν υπόψιν στην τελική κατάρτηση του νόμου. Για κάθε άρθρο υπάρχει και η αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας στην οποία μπορούν να κατατεθούν απόψεις, ιδέες, παρατηρήσεις. 

Περισσότερες πληροφορίες στον ακόλουθο σύνδεσμο:

http://www.opengov.gr/minreform/?p=587

Η ανάρτηση του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης αναφέρει:

Δημόσια Διαβούλευση επί σχεδίου νόμου «Κατάργηση και συγχώνευση νομικών προσώπων του δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα»

Εισάγουμε σε δημόσια διαβούλευση το Νομοσχέδιο για την «Κατάργηση και Συγχώνευση νομικών προσώπων του δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα» προς το σκοπό της οικονομικότερης και αποδοτικότερης λειτουργίας δημόσιων οργανισμών που εξυπηρετούν δημόσια αγαθά και παρέχουν αναγκαίες υπηρεσίες στο κοινωνικό σύνολο, με όσο το δυνατόν λιγότερο δημοσιονομικό κόστος και μικρότερη επιβάρυνση του έλληνα φορολογούμενου.
Σας καλώ να συμμετάσχετε στη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης για την κατάργηση και συγχώνευση των δημοσίων νομικών προσώπων, υποβάλλοντας παρατηρήσεις, σχόλια, ιδέες και προτάσεις, μέχρι την Δεύτερα, 8 Οκτωβρίου 2012.

Σας ευχαριστώ,
Αντώνης Μανιτάκης
Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Ειδήσεις: