75χρονος παιδοκτόνος: «Δεν ήθελα να κάψω το παιδί μου»

75χρονος παιδοκτόνος: «Δεν ήθελα να κάψω το παιδί μου»

Νοέμβριος 25, 2015 - 16:47
0 σχόλια

Ο πατέρας κατά την απολογία του αναστέναζε και φαινόταν μετανιωμένος για την πράξη του. Όπως δήλωσε, φοβόταν για αυτόν και για την οικογένειά του και για τα εγγόνια του, τα οποία, όπως ανέφερε, το θύμα απειλούσε ότι θα τους κάνει κακό. Επίσης ανέφερε ότι αρκετές φορές ο γιος τους Γιάννης είχε γίνει βίαιος και είχε χτυπήσει τη μητέρα του αλλά και τον ίδιο στο παρελθόν. Αλλά δεν είχαν πάει σε κάποιο αστυνομικό τμήμα να καταθέσουν το ξυλοδαρμό γιατί σέβονταν, όπως είπε, την κοινή γνώμη αλλά και τις απειλές του γιου τους.

Σε ερώτηση των δικαστών για τον γιο του, απάντησε ότι ήταν ένα παιδί με ιδιαιτερότητες και από μικρή ηλικία προκαλούσε προβλήματα στο σχολείο με την κοινωνική του συμπεριφορά. Τόνισε ότι ο γιος του ήταν ένα άτομο που στη ζωή του τα πράγματα δεν του είχαν πάει καλά. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ήταν ένα παιδί που ζήλευε.

Ο πατέρας περιέγραψε την ημέρα την δολοφονίας. Όπως τόνισε αρκετές φορές, έδρασε μόνος του και χωρίς να το γνωρίζει κανείς. Όπως ανέφερε, όταν πήγε ο γιος του στο σπίτι τους τον περίμενε, καθώς είχε πει ότι θα επισκεπτόταν το πατρικό του.
Ο πατέρας μίλησε χωρίς πολλές λεπτομέρειες για το συμβάν και τόνισε ότι ο πρώτος πυροβολισμός, ο οποίος όπως κατέθεσε, ήταν και ο μοιραίος, έγινε κατά λάθος.

Έπειτα, όταν είδε τον γιο του να σωριάζεται κάτω, τον πλησίασε με επιφύλαξη γιατί πίστευε ότι παρίστανε τον χτυπημένο και τον πυροβόλησε ξανά με το δίκαννό του.
Ο πατέρας ανέφερε ότι είναι ειλικρινά μετανιωμένος και ότι ντρέπεται για αυτή του την πράξη.

Έπειτα, συνεχίζοντας την περιγραφή, είπε ότι μετέφερε μόνος τους το θύμα στο αυτοκίνητο από το οποίο είχε βγάλει τις πινακίδες χωρίς καμία βοήθεια και το οδήγησε στο σημείο.

Σε ερώτηση του Προεδρείου γιατί το έκανε αυτό, είπε να για να παραπλανήσει τις Αρχές και να θεωρηθεί ότι κάποιος άλλος τον είχε σκοτώσει.

ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΨΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Έπειτα, είπε ότι αφού άφησε το όχημα στον ποταμό, πήγε τρέχοντας στο σπίτι του σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και μπήκε αμέσως στην μπανιέρα γιατί δεν αισθανόταν καλά. 

Μετά από λίγο στο σπίτι έφτασε η γυναίκα του με τον αδελφό του καθώς τον περίμεναν για φαγητό και είχε καθυστερήσει. Έπειτα έφυγαν όλο και πήγαν για φαγητό στον αδελφό του.
Σε ερωτήσεις για τον αν υπήρχε αίμα στην αυλή, είπε: «Σας ορκίζομαι σε ό,τι έχω ιερό, δεν υπήρχαν αίματα μόνο λίγες σταγόνες στο ρούχο του θύματος».
Σημειωτέον ότι το Προεδρείο ρωτούσε επίμονα τον 75χρονο για τις φορές που επικοινώνησε στο τηλέφωνο με τους συγγενείς του.

Δείτε ΕΔΩ Συγκλονιστικά στοιχεία κατά την απολογία του 75χρονου παιδοκτόνου από το Άστρος (vid)

Έφη Καστραντά

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.