75 χρόνια Κόσμημα Βασίλης Παρασκευόπουλος στην Τρίπολη (pics)

75 χρόνια Κόσμημα Βασίλης Παρασκευόπουλος στην Τρίπολη (pics)

Ιούνιος 29, 2018 - 21:22
0 σχόλια

Από το 1943 η οικογένεια Παρασκευόπουλου ασχολείται με το κόσμημα. Στα δύσκολα χρόνια του Πολέμου ο κ. Βασίλης Παρασκευόπουλος έμαθε την τέχνη της αργυροχρυσοχοΐας δίπλα στον καταξιωμένο κοσμηματοπώλη και συγγενή του, Ζενέτο.

Ο κ. Βασίλης Παρασκευόπουλος άνοιξε το πρώτο κοσμηματοπωλείο του το 1949. Ήταν ένα μικρό μαγαζί που στεγαζόταν κάτω από το ξενοδοχείο Ανακτορικόν.

Ύστερα από λίγα χρόνια το 1956 το κατάστημα με τη μικρή πορτούλα, δεν κάλυπτε τις αυξημένες ανάγκες των πελατών, έτσι η επιχείρηση μεταφέρεται λίγο πιο πάνω,  απέναντι από τον ΙΝ της Αγίας Παρασκευής στην Εθνικής Αντίστασης, όπου και παραμένει έως το 1985.

Έπειτα θα έρθει μία ακόμα αλλαγή και ο κ. Βασίλης θα μεταφέρει την επιχείρηση  στην οδό Τάσου Σεχιώτη 6,  όπου παραμένει έως και σήμερα.

Από το 1998 οι δύο υιοί του κ. Βασίλη Παρασκευόπουλου, ο Δημήτρης και ο Θανάσης συνεχίζουν την παράδοση της οικογένειας στο κόσμημα, διατηρώντας ένα κατάστημα που σέβεται τον άνθρωπο, προσφέροντας άριστες υπηρεσίες και μετά την πώληση.

Με την πολυετή παρουσία τους στον χώρο οι κκ. Θανάσης και Δημήτρης Παρασκευόπουλος ακλουθώντας τα χνάρια του πατέρα τους, αγαπούν και σέβονται το κόσμημα, έχοντας  κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών στον ευαίσθητο κλάδο του κοσμήματος.

Οι αρχές του πατέρα τους για ποιοτικά και διαχρονικά κοσμήματα και ρολόγια παντρεύονται με την μοντέρνα τέχνη, έτσι η επιχείρηση συνεχίζει την πώληση των κοσμημάτων.

Η εμπιστοσύνη που έχει εξασφαλίσει τόσες δεκαετίες η οικογένεια, αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχει μόνιμους πελάτες, ενώ σε μεγάλο βαθμό και οι ομογενείς επιλέγουν το κατάστημα των Θανάση και Δημήτρη Παρασκευόπουλου για την αγορά κοσμημάτων.

Στόχος των συνεχιστών της παράδοσης του κ. Βασίλη Παρασκευόπουλου είναι ο κόσμος να φορά κοσμήματα και να τα χαίρεται. Τα κοσμήματα είναι, εξάλλου, τα αξεσουάρ που «μιλούν» για την προσωπικότητά μας και φανερώνουν την αισθητική, τις προτιμήσεις μας αλλά και τη διάθεσή μας.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.