61 χιλιάδες περισσότερους ψήφους έλαβε στις εκλογές το ΚΚΕ (video)

61 χιλιάδες περισσότερους ψήφους έλαβε στις εκλογές το ΚΚΕ (video)

Ιανουάριος 30, 2015 - 11:25
1 σχόλια

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων η κ. Πανούση η οποία ήταν και υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στην Αρκαδία παραχώρησε συνέντευξη όπου και ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους που στήριξαν το ΚΚΕ ενισχύοντας έτσι τη δύναμη του κόμματος στη βουλή.

Όπως ανέφερε το Κουμμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας σημείωσε άνοδο 1% και έλαβε 61 χιλιάδες περισσότερους ψήφους ξελέγοντας 3 βουλευτές περισσότερους από τις προηγούμενες εκλογές του 2012, εκλέγοντας στο συνόλου τους 15 βουλευτές. Με αυτό επιβεβαιώνεται η εθνική τάση συσπείρωσης του ΚΚΕ  και ανάκτησης  ψήφων και εισροή νέων.

Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τους νέους ψηφοφόρου που στήριξαν για πρώτη φορά το κόμμα εκτιμώντας τη σταθερότητα και την ανιδιοτέλεια του στην πάλη για τα συμφέροντα των εργαζομένων. Το γενικό εκλογικό αποτέλεσμα τόνισε ότι μέσω της κάλπης εκφράζει τη δυσαρέσκεια και την οργή του λαό για τα κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ  καθώς και όσους συνεργάστηκαν μαζί τους βυθίζοντας τον στη φτώχια και στην ανεργία.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ευχαριστίες σε όσους ψήφισαν το ΚΚΕ


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Συντροφοι μην μας δουλευετε. Γελαει ο κοσμος. Στις εκλογες του μαη του 12 πηρατε 8.5% - τέταρτο κόμμα. Στις τωρινες εκλογες ΚΚΕ 5,5% - πεμπτο κομμα με τους φυλακισμένους χρυσαυγητες και τον ποταμίσιο Σταύρο Μπομπολάκη να σας κουνανε το μαντήλι. Να συνυπολογιστεί μια 3ετία σκληρης λιτοτητας και ανεργίας που το κομμα επρεπε να πετάει. Το κόμμα, μας τελειώνει . Μην στρουθοκαμηλίζετε υπολογίζοντας τις επαναληπτικες του ιουνη του 12. Ολοι ξερουμε ότι εάν γινονταν τωρα επαναληπτικες το ΚΚΕ δεν εμπαινε βουλη. Η κατρακυλα δεν εχει τέλος. Κανατε μαγκα το χαζοχαρουμενο καταληψιάκια της Κουμουνδούρου !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.