60 Χιλιάδες ευρώ για την αποκατάσταση του δρόμου προς τη Γέφυρα Καμαρίτσας Δ. Μεγαλόπολης

60 Χιλιάδες ευρώ για την αποκατάσταση του δρόμου προς τη Γέφυρα Καμαρίτσας Δ. Μεγαλόπολης

Δεκέμβριος 21, 2012 - 09:05
1 σχόλια

Ολοκληρώνεται με το υποέργο αυτό η αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη η Γέφυρα το 2007 με τις πυρκαγιές και τις συνακόλουθες πλημμύρες

Μετά τις φωτιές του 2007 και κυρίως μετά τις πλημμύρες που ακολούθησαν το Φθινόπωρο του ίδιου έτους η Γέφυρα στο χωριό Καμαρίτσα της ΔΕ Φαλαισίας Δήμου Μεγαλόπολης υπέστη τεράστιες ζημιές και απεκόπη η σύνδεση του χωριού με το δρόμο. Το έργο της αποκατάστασης  παρά τις προσπάθειες που είχαν γίνει δεν είχε ολοκληρωθεί και αυτό έγινε μόλις πρόσφατα, αφού το έργο ξεκίνησε με 5 χρόνια καθυστέρησης... και με αξιοποίηση των χρημάτων του "Ταμείου Μολυβιάτη"

Απομένει όμως ένα υποέργο που αφορά στην αποκατάσταση της βατότητας του δρόμου προς τη Γέφυρα Καμαρίτσας, αφού και αυτός είχε υποστεί ζημιές από τα φυσικά φαινόμενα αλλά και στην συνέχεια από το πέρασμα των μηχανημάτων.
Για το έργο αυτό προκηρύχθηκε πρόχειρος ανοιχτός διαγωνισμός από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου ύψους 60χιλιάδων ευρώ.
Ο  Πρόχειρος διαγωνισµός θα γίνει  στις 8 Ιανουαρίου  και για τη συµµετοχή στο διαγωνισµό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους  2433,63 €  και  ισχύ τουλάχιστον εννέα ( 9 ) µηνών και τριάντα ( 30 ) ηµερών, µετά την ηµέρα διεξαγωγής του  διαγωνισµού και πρέπει να απευθύνεται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Το έργο χρηµαοτοδοτείται από πιστώσεις του  ΣΑΕΠ - 426  της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ε.Τ.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

<p>ας ειναι καλά ο ***και ο επιβλέποντας γιατί αλλίως το έργο δεν θα γινόταν,.....με τις παλιομελέτες που είχαν πληρώσει οι Δημαρχάρες... αντε να δούμε πότε θα πάει ο γιαννακούρας με τις κάμερες ...????</p>