53η Γιορτή γερόντων στο Λευκοχώρι

53η Γιορτή γερόντων στο Λευκοχώρι

Αύγουστος 10, 2019 - 09:00
0 σχόλια

Η Ένωση Λευκοχωριτών διοργανώνει και φέτος την ξεχωριστή αυτή γιορτή στην πλατεία του χωριού μας, το Σάββατο 17 Αυγούστου 2019.

…κι έχουμε φροντίσει για να είναι ξεχωριστή αυτή η βραδιά!
Έντονο συναισθηματικό στοιχείο και εκπλήξεις για τα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς.
Ζωντανή παραδοσιακή μουσική με το εξαιρετικό συγκρότημα του Γιάννη Παυλόπουλου! (Για όσους δεν τον γνωρίζετε, αρκεί μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο για να διαπιστώσετε την πορεία του, απ’ την εκπομπή «Αλάτι της γης» ως τη μουσική συλλογή που δημιούργησαν με τον Δήμο Γορτυνίας. Γνήσια τραγούδια με σεβασμό στην παράδοση!)
Παραδοσιακές γεύσεις σε συνεργασία με την Ταβέρνα «Βασιλικός», απ’ το Βαλτεσινίκο!
 

Πλούσια Λαχειοφόρος Αγορά!
Διασκέδαση και χορός ως αργά!
Εσείς θα λείπετε;;; Σας περιμένουμε!

*Η μοναδικότητα και ο ξεχωριστός χαρακτήρας αυτής της γιορτής είναι οδηγός μας, αγνωώντας τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής, αλλά και την «ξαφνική» για εμάς απόφαση του απερχόμενου Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας να ΜΗΝ επιχορηγήσει τη φετινή γιορτή. Τίποτα δε στάθηκε εμπόδιο, γνωρίζοντας την αξία της εκδήλωσης. Πιστεύουμε σε αυτή και είμαστε πολύ χαρούμενοι που Λευκοχωρίτες στήριξαν έμπρακτα αυτή την προσπάθεια με χορηγίες. Περισσότερα…live στη γιορτή μας!

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.