4ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Άνω Δολιανών (pics,vid)

4ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Άνω Δολιανών (pics,vid)

Ιούνιος 17, 2018 - 17:09
0 σχόλια

Με επιτυχία διοργανώθηκε και εφέτος ο 4ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος στα Άνω Δολιανά  την Κυριακή 17 Ιουνίου.

 Πάνω από 170 αθλητές συμμετείχαν στα δύο αγωνίσματα των 21,100 μέτρων και των 5 χλμ, μέσα σε ένα πανέμορφο ορεινό τοπίο, μέσα στο δάσος, και ίσως την «ωραιότερη διαδρομή ορεινού αγώνα», όπως είπαν πολλοί αθλητές που επισκέφθηκαν τα Άνω Δολιανά.

Στη διήμερη διοργάνωση οι συμμετέχοντες και οι επισκέπτες είχαν την τύχη να απολαύσουν δράσεις, όπως παιχνίδια survivor, yoga και αναρρίχηση.

Οι Σπηλαιολόγοι Ορειβάτες Κυνουρίας - S.O.K. παρουσίασαν τον εξοπλισμό και τις τεχνικές σχετικά με την αναρρίχηση και την σπηλαιολογία.

Για την διοργάνωση υπήρχαν μόνο τα καλύτερα λόγια, τόσο για τη σηματοδότηση, όσο και για τους δεκάδες εθελοντές που βρίσκονταν πάντα δίπλα στους αθλητές, αποδεικνύοντας ότι οι δολινατίτες αγάπησαν αυτό τον αγώνα και κάνουν το κάτι παραπάνω για την επιτυχία του.

Διοργανωτής ο ΚΠΣ Δολιανά Κυνουρίας, με το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας και την τεχνική υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου και σε συνεργασία τον Α.Σ. Δολιανών «Νικηταράς», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δολιανών και τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Δολιανών.

Ο τερματισμός του Ημιμαραθωνίου πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Αθλητικού Συλλόγου «Νικηταράς». Εκεί, οι δρομείς έλαβαν το αναμνηστικό μετάλλιο και τσάντα με τοπικά προϊόντα.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό, αποσπάσματα από τον αγώνα, καθώς και τι είπαν στην κάμερα του ArcadiaPortal η πρόεδρος του ΚΠΣ Δολιανών κυρία Ιωάννα Σάγγα οι αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα καθώς και ο αντιπρόεδρος Γιάννης Μεταξωτός από τους Σπηλαιολόγους Ορειβάτες Κυνουρίας - S.O.K.

Video: 

ArcadiaPortal.gr 4ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Άνω Δολιανών


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.