4ο Παγγορτυνιακό Αντάμωμα στο Θέατρο «Αντώνης Τρίτσης» στο Ίλιον

4ο Παγγορτυνιακό Αντάμωμα στο Θέατρο «Αντώνης Τρίτσης» στο Ίλιον

Σεπτέμβριος 23, 2014 - 17:31
0 σχόλια

Η Παγγορτυνιακή Ένωση διοργανώνει τo ερχόμενο Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 το 4ο ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ στις 20:30, στο Θέατρο «Αντώνης Τρίτσης» στο Ίλιον

Κατά τη διάρκεια της προσέλευσης του κοινού θα προβάλλεται ντοκιμαντέρ για τη Γορτυνία, του σκηνοθέτη Σωτήρη Λαμπρόπουλου, καθώς και ένα βίντεο για τον παραδοσιακό γάμο στην Αρκαδία του Πάνου Αναγνωστόπουλου, ενώ θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τη διδάκτορα λαογραφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών καθηγήτρια φιλόλογο, κα Βασιλική Παναγιωτοπούλου με θέμα τον παραδοσιακό γάμο.

Στη συνέχεια θα χορέψουν τα χορευτικά συγκροτήματα των Συλλόγων Αρκάδων Ιλίου, Πελοποννησίων Καταματερού και Πελοποννησίων Πετρούπολης. Θα ακολουθήσει ελεύθερο μουσικό –χορευτικό πρόγραμμα για το κοινό, με τους μουσικούς: Βυτινάρου Άννα, Αγγελακόπουλο Παναγιώτη και Ρουμελιώτη Διαμαντή, καθώς και τους μουσικούς Πολυμενάκο Κων/νο, Γεωργούλη Κων/νο, Σιδερή Κων/νο και Νιάρχο Αντρέα και στο σαντούρι το δάσκαλο της δημοτικής μουσικής Καρατάσσο Νίκο.

Είσοδος Ελεύθερη

 

ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ

Μετρό: Στάση Αττικής και μετεπιβίβαση στα λεωφορεία Α10, Β10, Β12

Αττική Οδό: Έξοδος 7


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.