4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο ΔΑΚ Τρίπολης (pics,vid)

4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο ΔΑΚ Τρίπολης (pics,vid)

Οκτώβριος 02, 2017 - 13:05
0 σχόλια

Η πρώτη Δευτέρα του Οκτώβρη έχει καθιερωθεί ως Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού και έτσι πραγματοποιήθηκε για 4η χρονιά μια ξεχωριστή αθλητική ημέρα για τα παιδιά Δημοτικών, Γυμνασίων αλλά και Λυκείων.

Το ΔΑΚ Τρίπολης το πρωί της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου γέμισε με παιδικές φωνές και πλημμύρισε από χαμόγελα μαθητών από σχολεία της πόλης που βρέθηκαν εκεί για να γιορτάσουν την 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού μαζί με τους δασκάλους και τους καθηγητές τους.

Το Νομικό πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και με σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έδωσαν την ευκαιρία στους μικρούς μαθητές να πάρουν χρήσιμες πληροφορίες για ντον αθλητισμό και παράλληλα να παίξουν και να χαρούν τις αθλητικές στιγμές της ημέρας αυτής.

Στις κάμερες των τοπικών ΜΜΕ μίλησαν ο πρόεδρος του Νομικού προσώπου του Δήμου Τρίπολης κ. Καραλής, εκ μέρους του ΣΕΓΑΣ ο κ. Βινατσέλας, αλλά και οι γυμναστές του 4ου και του 1ου Δημοτικού σχολείου της Τρίπολης και εκ των διοργανωτών του event κ. Σαμπράκος και κα. Λυμπέρη.

Αμφότεροι τόνισαν πως στόχος είναι τα παιδιά να έρθουν πιο κοντά με τον αθλητισμό για να αποκτήσουν έτσι κίνητρα για την συνέχεια και να εμπεδώσουν τις αξίες της άθλησης για το μέλλον τους.

Τέλος τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν αθλήματα του στίβου, να παίξουν στους χώρους άθλησης του ΔΑΚ Τρίπολης αλλά και να συνομιλήσουν με τον καλαθοσφαιριστή του Αρκαδικού Γιάννη Προδρόμμου δίνοντας τους χρήσιμες συμβουλές.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ημέρα σχολικού αθλητισμού στο ΔΑΚ Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.