4.914 ευρώ για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Τρίπολης

4.914 ευρώ για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Τρίπολης

Μάρτιος 30, 2015 - 10:29
0 σχόλια

Ύστερα από πολλούς μήνες, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης θα γεμίσει από τρόφιμα και θα ανακουφίσει εν μέρει τους πολίτες οι οποίοι το έχουν ανάγκη.

Η δομή αυτή δημιουργήθηκε για να συμβάλλει στην καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, στην ανακούφιση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, αλλά και στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής μέσα από τη συλλογική εθελοντική προσπάθεια.

Στις 20 Μαρτίου εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου το θέμα «Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την προμήθεια ειδών παντοπωλείου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Τρίπολης».

Ύστερα από διαλογική συζήτηση, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τη δαπάνη για την εκτέλεση της παραπάνω προμήθειας και διαθέτει πίστωση 4.914,72 ευρώ σε βάρος του Κ.Α. 15.6481 με τίτλο «Έξοδα λειτουργίας συσσιτίων» του σκέλους των εξόδων του προϋπολογισμού του Δήμου, οικονομικού έτους 2015, για την προμήθεια ειδών παντοπωλείου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Τρίπολης.

Σημειωτέον ότι η ανωτέρω προμήθεια θα πραγματοποιηθεί με απευθείας ανάθεση από τον δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.