Το 41ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Τρίπολη (pics,vid)

Το 41ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Τρίπολη (pics,vid)

Σεπτέμβριος 05, 2015 - 11:38
3 σχόλια

Το 41ο Φεστιβάλ  της ΚΝΕ πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 4 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Πετρινού στην Τρίπολη. Οι εκδηλώσεις του 41ου Φεστιβάλ ΚΝΕ στην Αρκαδία κορυφώθηκαν με το κεντρικό Φεστιβάλ που έγινε, ενώ υπήρξε προφεστιβαλική δραστηριότητα όλο το προηγούμενο διάστημα.

Στον χώρο του Φεστιβάλ στην πλατεία Πετρινού υπήρχε έκθεση για τους αλύγιστους του στρατοδικείου της Τρίπολης, με φωτογραφικό υλικό από τα υπόγεια του Δικαστικού Μεγάρου που λειτουργούσαν ως κρατητήρια και έχουν χαραχτεί απ' τους φυλακισμένους με ζωγραφιές, ποιήματα, ημερομηνίες καταδικαστικών αποφάσεων.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιελάμβανε προβολή βίντεο από την εκδήλωση της ΚΕ του ΚΚΕ που έγινε στην Τρίπολη στις 12 Ιουλίου προς τιμήν των εκτελεσθέντων κομμουνιστών και άλλων αγωνιστών από το έκτακτο στρατοδικείο της περιόδου 1947-49.

Ενόψει και των εκλογών της 20ής Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε και προεκλογική ομιλία απότον Τάσο Αντωνίου, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Μετά το τέλος των ομιλιών ξεκίνησε η συναυλία του τριπολιτσιώτικου συγκροτήματος «Άξαφνοι».

Ακολουθεί βίντεο

Video: 

ArcadiaPortal.gr Το 41ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Τρίπολη


3 Σχόλια

Respect, και μόνο για την ενόχληση των καφετζήδων

@ xidia νεοέλληνες.γραφουν για τις καφετέριες που πινουν το πρωί το καφέ τους με τα 5 euro του μπαμπά Αλαφούζου και ΣΙΑ .Α.Ε Πρώτη φορά αριστερά και τα μυαλά στα κάγκελα..... ΩΡΕ Τριπολιτσίωτες

Οι τραγουδιστές σίγουρα ψηφίζουν Άδωνη. Κάναν μεγάλη ζημιά στο κόμμα. χααχαχαχα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.