4 πέναλτι, και παράπονα Ορχομενού για λήξη του αγώνα με το Λεωνίδιο στο 89'

4 πέναλτι, και παράπονα Ορχομενού για λήξη του αγώνα με το Λεωνίδιο στο 89'

Νοέμβριος 10, 2019 - 18:45
15 σχόλια

Ο Ορχομενός υποδέχθηκε το Λεωνίδιο στο Λεβίδι με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με το διπλό με 2-3 σε ένα παιχνίδι με 4 συνολικά πέναλτι και με διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων πως δεν κρατήθηκαν καθυστερήσεις.

Ο Γρηγόρης Λάτσης στο 49' έκανε το 0-1 για το Λεωνίδιο με τον Ορχομενό να χάνει πέναλτι στη συνέχεια αλλά να ισοφαρίζει με τον Χρήστο Τζιαννή στο 56'. Στο 62' οι ερυθρόλευκοι έκαναν το 1-2 με αυτογκόλ του Καραμπή και στο 68ο ο Μπαιρακτάρι το 1-3 με πέναλτι με την ομάδα του Λεβίδιο να μειώνει στο τελικό 2-3 στο 75' με τον Τζιαννή με πέναλτι.

Μάλιστα οι άνθρωποι του Ορχομενού διαμαρτύρονται πως δεν κρατήθηκαν καθόλου καθυστερήσεις από τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Κόκκορη και πως το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο 89ο λεπτό.

Σχετικό ποστ από το μέλος της διοίκησης του Ορχομενού Λεβιδίου Δημήτρη Ζάβο αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με το Λεωνίδιο:

 

Ειδήσεις: 

15 Σχόλια

Κάθε Κυριακή εσας Αδικεί η διαιτησιαΜας δουλεύεται οταΝ ΤρωΣ 5 γκολ κ 3 ΔενΦταιει ποτέ ΜονοΗ διαιτησιΑ γΙναται γραφικοί εσεις Όπως πάντα δεν Φταιτε παλιά ειΧατε κΑλη ομάδα Φετος ΕιστΕ για ΠεΣιμο μαζί με ΠΑΟΚ μαντινειακο Γνοστω από Το καλοκαίρι

<<Γνωστέ - άγνωστε >> από Τρίπολη μάλλον έχεις κάποιο απωθημένο με το Λεβιδι για να ασχολείσαι συνέχεια μαζί μας, και για να θες να το από δυναμώσεις παίρνοντας παιδιά από εμάς και υποβαθμιζοντας μας συνέχεια στα πέριξ της Τρίπολης. ΥΓ πριν σχολιάσεις ρώτα τα παιδιά από το Λεωνίδιο για τη σημερινή διαιτησία.. Το Λεβιδι θα συνεχίσει να υπάρχει όσο και να εχοχλει αυτό..!

Φίλε από Τρίπολη σε ξέρουμε. Η ομάδα πλέον έχει υγεία στα αποδυτήρια (σε σχέση με το παρελθόν ) και αυτό θα φανεί. Μέχρι και οι αντίπαλοι το έλεγαν ότι ο διαιτητής είναι αλλού για αλλού Όσο και να μην σας αρέσει εμείς θα συνεχίσουμε.

Ρε παιδιά για το πέναλτι που μείωσε το Λεβίδι σε 2-3 θα μας πείτε; Ο παίχτης ζητούσε κόρνερ αλλά του ήρθε εξ ουρανού πέναλτι χαχαχαχα.

Πάτε καλά ρε?? Σε κάθε άγγιγμα ζητούσατε φάουλ, σας έδωσε ένα πέναλντυ ανύπαρκτο για να σας ξαναβάλει στον αγώνα και εσείς έχετε παράπονα??

Για πες μας εσυ όταν σπρώχνατε όλοι το διαιτητή και τον βρίζατε τι έκανε η κότα;;;;

Σχετικέ Τάκη από Λεωνίδιο ρώτα τους παίκτες σου.... Οι ίδιοι το παραδέχτηκαν και δεν πίστευαν στα αυτιά και τα μάτια τους... Οπότε συνεννοηθείτε μεταξύ σας πρώτα και μετά σχολίασε.. Δεν ασχοληθήκαμε με σας γιατί θιγεστε;;

Μου φαίνεται βλέπεις φαντάσματα.. Πότε παραδέχτηκε άνθρωπος του Λεωνιδίου και τι να παραδεχτεί?? Πήρες εξίσου 2 πέναλντυ καταλαβαίνεις?? Δεν σου λέω για το πρώτο, αλλά το δεύτερο είναι κωμικοτραγικό.. δεν θίχτηκε κανένας απλώς μην λέτε και πράγματα παράλογα

το λεβιδι δεν αδικηθηκε απο τον διαιτητη. το λεωνιδιο ηταν καλυτερο και αξιζε τη νικη.το πραγματικο σκορ ηταν 1-3 γιατι το δευτερο πεναλτι του λεβιδιου δεν υπάρχει.

Κάθε χρόνο τα ίδια παραμύθια μας πουλαει το λεβιδι για διαιτησίες και μαλακιες και δεν έχει καταφέρει ποτέ να κερδίσει το Λεωνίδιο!! Σας χάρισε 3 φορές την κόκκινη κάρτα στον αρχηγο που βαράτε όποιον βρει μπροστά του έκανε 2 πεναλντι και δεν του βγήκε ποτέ δεύτερη κίτρινη πήρατε 2 ανύπαρκτα πεναλντι και ακόμα κάνετε και παράπονα από πάνω;;

Ενώ τα πέναλτι του Λεωνιδίου ήταν όλα κανονικά ο διατητης το είχε χάσει από την αρχή το παιχνίδι

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.