3x3 για τον Αστέρα στην Πολωνία

3x3 για τον Αστέρα στην Πολωνία

Ιούλιος 17, 2018 - 21:00
0 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε και της Χαποέλ Ρανανά με 2-1 στο τρίτο και τελευταίο φιλικό του παιχνίδι επί Πολωνικού εδάφους και πλέον επιστρέφει στην Ελλάδα για την συνέχεια της προετοιμασίας του αλλά και να μπει σε ρυθμούς Χιμπέρνιαν για το Europa League.

Η αρκαδική ομάδα παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ έκανε την ανατροπή και με σκόρερ τον Μιχάλη Μανιά από το σημείο του πέναλτι και τον Κοσμά Τσιλιανίδη κέρδισε με 2-1 τους Ισραηλινούς βγάζοντας και πάλι θετικά στοιχεία και παράλληλα αφήνοντας υποσχέσεις για την συνέχεια.

Το βασικό στην δεδομένη αυτή χρονική στιγμή είναι η αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών και το ''δέσιμο'' της ομάδας με τον Σάββα Παντελίδη να κάνει τις απαραίτητες δοκιμές και ασφαλώς να βγάζει τα δικά του χρήσιμα συμπεράσματα.

Οι κιτρινομπλέ αποχαιρετούν την Πολωνία με 3 νίκες σε 3 φιλικές αναμετρήσεις, με πολύ δουλειά καθημερινά στις προπονήσεις και με την σιγουριά πως η ομάδα βαδίζει στον σωστό δρόμο και χτίζεται βήμα, βήμα για άκρως ανταγωνιστική σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναφορικά με τα του αγώνα ο Αστέρας Τρίπολης είχε διάθεση και όρεξη έχοντας καλά διαστήματα σε ένα δυνατό φιλικό με υψηλό ρυθμό και πολλές αλλαγές σε πρόσωπα και σχήματα.

Ουσιαστικά το φιλικό αυτό παιχνίδι με την Χαποέλ Ρανανά αποτελεί και μια άτυπη πρόβα τζενεράλε ενόψει Europa League  με τους κιτρινομπλέ να επιστρέφουν στην Τρίπολη ρίχνοντας πια το βάρος τους στο Europa League.

Αστέρας Τρίπολης (αρχική ενδεκάδα): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Ρόλε, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Μανιάς.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Παπαδόπουλος, Βαλιέντε,  Μπελόκ, Χριστόπουλος, Δουβίκας, Άνχελ, Μπαστάνος, Ματρικάρντι, Τζίμας, Κουμάντι.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.