3ος αγώνας του Φιλικού Πρωτάθληματος Κατάβασης 2017

3ος αγώνας του Φιλικού Πρωτάθληματος Κατάβασης 2017

Σεπτέμβριος 15, 2017 - 08:13
0 σχόλια

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος ΑΕΚ Τρίπολης σε συνεργασία με τον Μ.Τ.Β Αρκαδίας διοργανώνουν αγώνα Open Downhill Hardtail (Φιλικό Πρωτάθλημα Κατάβασης 2017). 

Ημερομηνία:
24 Σεπτεμβρίου 2017, Κυριακή 9:00 π.μ.

3ος Αγώνας
Άνω Δολιανά Urban 1050
a.k.a. Doli Stone Stairs

Διαδρομή/περιοχή εκκίνησης - τερματισμού:
Η γραμματεία των αγώνων θα βρίσκεται στη θέση του τερματισμού. Στο ίδιο σημείο θα γίνεται και η συγκέντρωση των αθλητών για τη μεταφορά προς την εκκίνηση. Η διαδρομή θα είναι σηματοδοτημένη και όσο το δυνατόν ασφαλής για τους συμμετέχοντες. Σε περίπτωση ανάγκης, ο οργανωτής μπορεί να τροποποιήσει τη διαδρομή, μέχρι και την έναρξη της επίσημης προπόνησης.

Κανονισμοί:
Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) και τους ειδικούς κανονισμούς, όπως αυτό έχει ανακοινωθεί από τους διοργανωτές.

Κατηγορίες:
Για την συμπλήρωση κάθε κατηγορίας απαιτείται ελάχιστος αριθμός, επτά (7+) συμμετεχόντων ανά κατηγορία. Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν στις παρακάτω αγωνιστικές κατηγορίες: 

-Άνδρες Κατηγορία DH (downhill)
-Άνδρες Κατηγορία Hardtail
-Άνδρες Κατηγορία All Mountain Enduro
-Άνδρες Κατηγορία Ε-Bike
-Junior Ενιαία Κατηγορία (κάτω των 18 ετών)
-Γυναίκες Ενιαία Κατηγορία 
-Κατατακτήριος Αγώνας Χρονομέτρησης (Η σειρά εκκίνησης καθορίζεται από τον Οργανωτή)
-Τελικός Αγώνας Χρονομέτρησης (Η σειρά εκκίνησης καθορίζεται ανά κατηγορία με τους αριθμούς του αγώνα.)

Εξοπλισμός:
Οι προδιαγραφές του κατάλληλου για το DH εξοπλισμού προστασίας και ένδυσης, όπως αναφέρεται στους κανονισμούς της ΕΟΠ (κράνος κλειστού τύπου Full Face, επιγονατίδες, επαγκωνίδες και προστατευτικό θώρακα), με κίνδυνο άρνησης εκκίνησης σε περίπτωση μη συμμόρφωσης.

Πρόγραμμα αγώνων:

Σάββατο 23/09/2017 

12.00 – 13.00 Επιθεώρηση διαδρομής (πεζή)
12.00 – 16.00 Λειτουργία Γραμματείας για παραλαβή των αριθμών.
13.00 – 17.00 Ελεύθερες Δοκιμές από τους συμμετέχοντες (υποχρεωτικά αριθμός αγώνα στα ποδήλατα)

Κυριακή 24/09/2017 

08.00 Άνοιγμα Γραμματείας
09.00 Επίσημη προπόνηση όλων των κατηγοριών (υποχρεωτικά 2 προσπάθειες από όλους, με άρνηση εκκίνησης στο κατατακτήριο γύρο εφόσον δεν πραγματοποιηθούν)
10.30 Τέλος επίσημης προπόνησης
11.00 Πρώτη χρονομετρημένη κατάβαση (κατατακτήριος)
13.00 Δεύτερη χρονομετρημένη κατάβαση (τελικός)
15.00 Απονομές στο χώρο τερματισμού

Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν με τη λήξη των αγώνων. Το πρόγραμμα τόσο των αγώνων όσο και τις επίσημης προπόνησης μπορεί να τροποποιηθεί λόγω έκτακτης ανάγκης με τη σύμφωνη γνώμη του Οργανωτή και του Αλυτάρχη των αγώνων.

Έπαθλα:
Κύπελλα στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας open.

Αποτελέσματα:
Τα επίσημα αποτελέσματα, θα ανακοινωθούν στο χώρο της Γραμματείας Αγώνων με το πέρας των αγώνων, θα αποσταλούν με e-mail στις συμμετέχουσες ομάδες, ενώ θα αναρτηθούν την επόμενη του αγώνα στις σχετικές με τη διοργάνωση, ιστοσελίδες.

Δηλώσεις συμμετοχής – παράβολο – καλύψεις:
Οι δηλώσεις συμμετοχής που αφορούν τούς αγωνιζόμενους θα γίνονται σε έγγραφο του σωματείου μας, όπου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός δελτίου, το έτος γέννησης και η κατηγορία

ΠΡΟΣΟΧΗ:
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΕΚΤΕΣ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΧΡΙ 23/09/2017 στη διεύθυνση e-mail: mtbarcadias@gmail.com ή στο τηλ: 6974361168

Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 10€. Το αντίτιμο καταβάλλεται το Σάββατο 23/09/2017 στη γραμματεία με την παραλαβή του αριθμού.

Καθυστερημένες εγγραφές (πέραν της λήξεως των δηλώσεων συμμετοχών) θα υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής για ορισμένο αριθμό, με δήλωση στη γραμματεία μέχρι την παραμονή του αγώνα στις 16.00 με την επιπλέον επιβάρυνση των 5€. Τα μέλη του Συλλόγου πρέπει να έχουν τακτοποιήσει τις τρέχουσες οφειλές.

Λεπτομέρειες: Έγκυρες συμμετοχές μόνο όσοι έχουν συμπληρώσει πλήρως τη σχετική φόρμα συμμετοχής. Επιστροφή χρημάτων λόγω ακύρωσης της συμμετοχής, τραυματισμούς κλπ. Δεν είναι δυνατή. Σε περίπτωση ματαίωσης της διοργάνωσης, θα επιστραφεί ακέραιο το αντίτιμο συμμετοχής εντός 10 ημερών.

Προπονήσεις στη πίστα αγώνων (επιπλέον της επίσημης προπόνησης): Θα είναι έτοιμη και σηματοδοτημένη από την 24/06/2017 για προπόνηση με ευθύνη των συμμετεχόντων.

Πληροφορίες για τους αγώνες: Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για προσφορές ξενοδοχείων και εστιατορίων.

Με αθλητικούς Χαιρετισμούς


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.