3η θέση στο ενωσιακό της Κεφαλλονιάς ο Θεοδωρόπουλος της ΑΕΚ Τρίπολης

3η θέση στο ενωσιακό της Κεφαλλονιάς ο Θεοδωρόπουλος της ΑΕΚ Τρίπολης

Ιούλιος 14, 2010 - 21:03

Στο προτελευταίο ενωσιακό πρωτάθλημα πριν την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών, που διεξήχθη στην Κεφαλονιά το Σαββατοκύριακο 10 και 11/7/2010 ο Θεοδωρόπουλος Χρήστος της ΑΕΚ Τρίπολης κατέλαβε την 3η θέση μπαίνοντας για πρώτη φορά στην φετινή σεζόν μέσα στα μετάλλια.

Ο Θεοδωρόπουλος μετά τον περσινό τραυματισμό του, ο οποίος δεν του είχε επιτρέψει να αγωνιστή όλη την προηγούμενη σεζόν και ύστερα από 2 τουρνουά όπου έφτασε μέχρι την 8άδα, κατάφερε σε αυτό το ενωσιακό να πάει μέχρι τα ημιτελικά και να κατακτήσει την 3η θέση.

Στο 32άρι ταμπλό του συγκεκριμένου τουρνουά κέρδισε στον πρώτο γύρο τον Γλυκοφρίδη (Ποσειδώνας Λουτρακίου) με 8-1 και στον δεύτερο τον Παίκουλα (ΑΕΚ Τρίπολης) με 8-1. Στον ημιτελικό δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από τον Νταντίνη (Νίκη Πατρών) με 2-1 σετ (3-6, 6-4, 6-4) ο οποίος και κατέλαβε τελικά την 2η θέση. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη επιτυχία του Θεοδωρόπουλου ήρθα μετά την συμμετοχή του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα όπου έφτασε μέχρι τον 2ο γύρο του κυρίως ταμπλό στην κατηγορία των 16 ετών.

Ειδήσεις: