3 x 3 = Ευρώπη για τον Αστέρα

3 x 3 = Ευρώπη για τον Αστέρα

Απρίλιος 16, 2018 - 13:24
2 σχόλια

Αν δει κανείς την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό θα καταλάβει ότι ο Αστέρας Τρίπολης ''αυτοκτόνησε'' με βάση τις πολλές και μεγάλες χαμένες του ευκαιρίες αλλά και το κακό δεύτερο ημίχρονο που πραγματοποίησε.

Το τελικό 1-0 αφήνει την πικρή αίσθηση ότι οι κιτρινομπλέ αδίκησαν εαυτούς (για ακόμα φορά εφέτος) και πέταξαν μια μεγάλη ευκαιρία φεύγοντας από την Λιβαδειά χωρίς να έχουν πόντο η πόντους που με βάση την γενική εικόνα άξιζαν.

Η αναμέτρηση αυτή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ίσως ως μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία που με τον Αστέρα να χάνει έδαφος και να βρίσκεται ξανά στο κυνήγι της 5ης προνομιούχου θέσης.

Απομένουν 3 αγωνιστικές μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος με την αρκαδική ομάδα να είναι στο -3 από την Ξάνθη που βρίσκεται στην 5η θέση. Το 3 στα 3 πλέον αποτελεί κάτι παραπάνω από μονόδρομο για να μπορέσει ο Αστέρας να κάνει το τελικό του ταμείο στο τέλος.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει στο πρόγραμμα του δύο εκτός έδρας παιχνίδια (Κέρκυρα-Παναιτωλικό) και ενδιάμεσα στο ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης'' τον Απόλλωνα Αθηνών γεγονός που με βάση το πρόγραμμα του επιτρέπει να κάνει το απόλυτο στους 3 τελευταίους αγώνες του.

Ξάνθη: 5η θέση, 39 βαθμοί

ΠΑΟΚ-Ξάνθη

Ξάνθη-ΑΕΛ

Παναθηναϊκός-Ξάνθη

Αστέρας Τρίπολης: 6η θέση,  36 βαθμοί

Κέρκυρα-Αστέρας Τρίπολης

Αστέρας Τρίπολης-Απόλλωνας

Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης

Λεβαδειακός: 7η θέση, 34 βαθμοί

ΑΕΚ-Λεβαδειακός

Λεβαδειακός-Ατρόμητος

Πανιώνιος-Λεβαδειακός

Πανιώνιος: 8η θέση, 34 βαθμοί

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός

Πλατανιάς-Πανιώνιος

Πανιώνιος-Λεβαδειακός

 

 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Καλά ακόμα να πάρετε χαμπάρι ότι δεν γουστάρουν τα αφεντικά να βγει Ευρώπη η ομάδα; Το θέλετε και γραπτώς για να το καταλάβετε; Κάνετε και "ρεπορτάζ" τρομάρα σας!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.