2ωρη στάση εργασίας για τα σχολεία ζητά το ΠΑΜΕ από την ΕΛΜΕ για τα σκουπίδια

2ωρη στάση εργασίας για τα σχολεία ζητά το ΠΑΜΕ από την ΕΛΜΕ για τα σκουπίδια

Μάρτιος 01, 2015 - 10:42
2 σχόλια

H επιτροπή εκπαιδευτικών του Π.Α.ΜΕ Ν. Αρκαδίας καλεί το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ να συνεδριάσει άμεσα  και να αποφασίσει την προκήρυξη 2ωρης στάσης εργασίας για την Τρίτη  3 Μάρτη  στις 12μ -2μμ για τα σχολεία του Δήμου Τρίπολης.

     Το σοβαρό από κάθε άποψη πρόβλημα σχετικά με την διαχείριση των απορριμμάτων αφορά τους πάντες, δεν χωρά καμιά χρονοτριβή. Είναι υπόθεση και των εκπαιδευτικών να συμβάλουν από τη μεριά τους με κάθε πρόσφορο τρόπο στην ανάδειξη και την επίλυση του προβλήματος.

     Είναι αναγκαίο να στηριχθούν οι συλλογικές αποφάσεις  τόσο των μαθητικών κοινοτήτων  όσο και των γονέων.

Δελτίο Τύπου


2 Σχόλια

Ευχομαι η ΕΛΜΕ να συνεδριάσει και να αποφασίσει την προκήρυξη 2ωρης στάσης εργασίας για την Τρίτηγια τα σχολεία του Δήμου Τρίπολης, αλλα πολύ φοβαμαι οτι δεν θα το κάνει.

Οχι δυωρη σταση.κλεισιμο γενικο ολων των σχολειων.τιποτα ανοικτο μεχρι να μαζευτουν ολα τα σκουπιδια.κανενα παιδι σχολειο.προφυλαχθειτε.ολοι στους δρομους και ολοι τα σκουπιδια στο δημαρχειο να τους ταρακουνησουμε.ξυπνηστε επιτελους.καντε κατι.ας φωναξουμε ολοι με μια φωνη.τα σκουπιδια να μαζευτουν αμεσα.α μ ε σ α

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.