2ο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου στο Λεωνίδιο

2ο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου στο Λεωνίδιο

Μάιος 28, 2015 - 14:24
0 σχόλια

Ο αθλητικός σύλλογος Λεωνιδίου διοργανώνει για 2η συνεχόμενη χρονιά τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου την Κυριακή 14 Ιουνίου.

Η ομάδα του Λεωνιδίου δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα τμήματα υποδομής με στόχο τα παιδιά που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά να συνδυάσουν την διασκέδαση με την εκμάθηση στις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ. Λεωνιδίου

''Ο Αθλητικός Σύλλογος Λεωνιδίου με αφορμή τη λήξη της τρέχουσας ποδοσφαιρικής χρονιάς, διοργανώνει το 2ο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015.

Το Τουρνουά φιλοδοξούμε να αποτελέσει ένα καταξιωμένο θεσμό, σε ετήσια βάση, βοηθώντας στην ανάπτυξη του αθλήματος και την διασκέδαση των παιδιών.

Σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την συμμετοχή σας και να απολαύσετε μια ολοκληρωμένη εκδρομή σε συνδυασμό με την ψυχαγωγία των παιδιών σας. 

Η πρόσκληση απευθύνεται σε ποδοσφαιρικά σωματεία που διατηρούν τμήματα υποδομής στις ηλικιακές ομάδες 2008-2009, 2006-2007, 2005-2004, 2003-2001. 

Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών παρακαλούμε να μας απαντήσετε εγκαίρως'' . 

                           

                            Ο Πρόεδρος του Α.Σ.Λεωνιδίου

                                      Βερβεσός Ευστράτιος

                                                          
                                                                                                 

Από: leonidion.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.