2ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Snow Volley στο χιονοδρομικό κέντρο Μαίναλου (pics,vid)

2ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Snow Volley στο χιονοδρομικό κέντρο Μαίναλου (pics,vid)

Φεβρουάριος 09, 2019 - 17:03
0 σχόλια

Mε μεγάλη επιτυχία και σε εκπληκτικές συνθήκες χιονοδρομίας ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα της διοργάνωσης του 2ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Snow Volley 2019 που έλαβε χώρα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης επέλεξε να στήσει φέτος το φιλέ στο χιόνι  του χιονοδρομικού κέντρου Μαινάλου προσφέροντας έτσι μια μοναδική αθλητική εμπειρία στους δεκάδες αθλητές και πλούσιο θέαμα στους εκατοντάδες επισκέπτες που βρέθηκαν στο χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου.

Να αναφέρουμε ότι  ύστερα από την προσθήκη του Snow Volleyball στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς στο αγώνισμα συμμετείχαν 3 αθλητές (3Χ3) με δικαίωμα και 4ου αναπληρωματικού στη σύνθεσή της.

Πολλοί αναγνωρισμένοι και αξιόλογοι παίκτες πρόσφεραν δυνατά καρφιά στο κοινό, ενώ μεταξύ των αθλητών ήταν και η Δέσποινα Καμπούρη, η Μαριέττα Χρουσαλά καθώς και ο σύζυγός της Λέων Πατίτσας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το χιονοδρομικό ήταν σε πλήρη λειτουργία και όλες οι πίστες ήταν ανοιχτές, έτσι οι λάτρεις της χιονοδρομίας παράλληλα απολάμβαναν το αγαπημένο τους σπορ.

Κλείνοντας, να υπενθυμίσουμε ότι αύριο  Κυριακή 10/2 θα γίνουν οι τελικοί στο γήπεδο snow volley με τις ανδρικές και τις γυναικείες ομάδες να μάχονται για τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας.

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Snow Volley στο χιονοδρομικό κέντρο Μαίναλου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.