2η θέση ο Σταματάκος της ΑΕΚ Τρίπολης στην Καλαμάτα

2η θέση ο Σταματάκος της ΑΕΚ Τρίπολης στην Καλαμάτα

Οκτώβριος 20, 2010 - 00:30

Από επιτυχία σε επιτυχία το τένις της ΑΕΚ Τρίπολης με τον Σταματάκο για ένα ακόμα ενωσιακό. Στην κατηγορία των 16 ετών αυτήν την φορά ο Σταματάκος έδωσε και πάλι τα διαπιστευτήρια του κατακτώντας την 2η θέση του τουρνουά. Είναι το τρίτο κατά σειρά ενωσιακό που ο Στάματάκος ανεβαίνει στο βάθρο των νικητών (1η θέση στην Τρίπολη, τελικός που εκκρεμεί στην Κόρινθο και 2η θέση στην Καλαμάτα), με την διαφορά ότι σε αυτό το ενωσιακό είναι μικρότερος κατά 1 κατηγορία μιας και η κατηγορία στην Καλαμάτα ήταν για αγόρια 16άρια και ο αθλητής της ΑΕΚ είναι μόλις 13ών ετών.

Ο αθλητής της ΑΕΚ στον πρώτο γύρο αντιμετώπισε και επικράτησε του Οικονόμου (Καλαμάτα) με 8-0 (WO). Στον δεύτερο γύρο o Σταματάκος επικράτησε του Δελή (Άργος) με 8-0 και πέρασε στην 4άδα του τουρνουά. Στον ημιτελικό με τον Επιβατινό (Κόρινθο) ο Σωτήρης ήταν πολύ σταθερός και αποτελεσματικός κατά την διάρκεια και των 2 σετ και επικράτησε του, κατά τρία χρόνια μεγαλύτερού του, αθλητή από την Κόρινθο με 2-0 σετ (6-4, 6-3). Στον τελικό της διοργάνωσης ο αντίπαλός του ήταν ο Θεοδωρόπουλος, συναθλητής του στην ΑΕΚ Τρίπολης, από τον οποίο και ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-3, 6-4) κατακτώντας τελικά την 2η θέση.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο τουρνουά συμμετείχαν όλα τα μεγάλα ονόματα της ένωσης μας μιας και ήταν ένα πολύ καλό τεστ ενόψει του Πανελλαδικού τουρνουά που θα γίνει στην Πετρούπολη την εβδομάδα που μας έρχεται. Σε αυτό το Πανελλαδικό θα λάβουν μέρος και τρείς αθλητές του ομίλου της ΑΕΚ, οπού μέσα σε αυτούς θα βρίσκεται και ο Σταματάκος καθώς επίσης και οι Θεοδωρόπουλος στα 16άρια και Γρηγορίου Κων/να στα κορίτσια 12 ετών.

Ειδήσεις: