22-24 Ιουνίου Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης στην Τρίπολη (video)

22-24 Ιουνίου Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης στην Τρίπολη (video)

Ιούνιος 20, 2012 - 15:23

Πάνω από 500 διακεκριμμένοι Έλληνες αθλητές της Κολύμβησης θα βρεθούν το διήμερο 22-24 Ιουνίου στην Τρίπολη στο πλαίσιο του πανελληνίου πρωταθλήματος κολύμβησης που θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο της αρκαδικής πρωτεύουσας.

Το πρωτάθλημα σημαντικό, αφού οι αθλητές θα επιδιώξουν να πετύχουν τα όρια για τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ενώ οι κάτοικοι της πόλης και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ονόματα ξεχωριστά της Ελληνικής Κολύμβησης όπως ο Δρυμωνάκος, ο Γρηγοριάδης, ο Σιπιλίδης, η Λιμπερτά να δίνουν το δικό τους αγώνα για το μετάλλιο....

Με αφορμή τη διεξαγωγή του πανελληνίου πρωταθλήματος κολύμβησης η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης Χριστίνα Ζαμπαθά και ο Δημοτικός Σύμβουλος Σταύρος Κουκάκης παραχώρησαν συνέντευξη τύπου. Μεταξύ άλλων τόνισαν πως έχουν γίνει όλες οι αναγκαίες συντηρήσεις στο κολυμβητήριο της Τρίπολης, το οποίο πήρε τα εύσημα από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας τον Ιανουάριο στη διάρκεια του Θέτις CUP που διοργανώθηκε στην Πόλη- διοργάνωση που χαρακτηρίστηκε μάλιστα "πρόκριμα" για να γίνει και το πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης στην Τρίπολη. Επίσης τόνισαν πως το αθλητικό γεγονός θα φέρει πολλούς επισκέπτες στην πόλη και στη γύρω περιοχή και θα συνδυαστεί και με πολιστικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα την ίδια περίοδο στην πόλη.

Κάλεσαν λοιπόν τον κόσμο της Τρίπολης και της Αρκαδίας να δώσουν το "παρών" και να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες που ξεκινούν στις 9 το πρωί και οι τελικοί θα γίνουν στις 6 το απόγευμα.

Ε.Τ

Video: 

youtube://v/gGV_K0hjzCg