Τατούλης

208 ποδηλάτες όργωσαν τις βουνοκορφές του Βαλτεσινίκου (vid)

208 ποδηλάτες όργωσαν τις βουνοκορφές του Βαλτεσινίκου (vid)

Νοέμβριος 03, 2019 - 18:21
0 σχόλια

Βαλτεσινίκο : Πρίν 8 ημέρες
Τελικός Enduro Greek Series 2019

Με τον αγώνα Enduro ορεινής ποδηλασίας στο Βαλτεσινίκο της ορεινής Αρκαδίας, ολοκληρώθηκε στις 26 και 27 Οκτωβρίου το πρωτάθλημα του 2019. Οι αγώνες καθιερώθηκαν στο Χωριό μας, από τους διοργανωτές Φώτη & Κώστα Παναγούλια και τον Σαλονικιό φίλο Χάρη Θεοδωρόπουλο.

Ήταν ο 6ος και τελευταίος στην σειρά αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και όπως αναμενόταν αυτός που συγκέντρωσε τις περισσότερες εγγραφές, ξεπέρασαν τις 200.
Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν τα δοκιμαστικά στις 3 από τις 4 ειδικές διαδρομές καθώς η 4η ήταν άγνωστη για όλους μέχρι την ημέρα του αγώνα. Την ημέρα του αγώνα (Κυριακή 27/10/2019) όλα κύλησαν ομαλά και χωρίς απρόοπτα, παρόλο τον μεγάλο αριθμό συμμετοχών. Το απόγευμα στις 16:00 ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα κι έγιναν οι απονομές στο βάθρο των νικητών.

Οι 208 ποδηλάτες όργωσαν τις βουνοκορφές - πλαγιές και ρεματιές του ελατόδασους, απο Σανατόριο – Τσαρμπού – Πατερά – Μύλο Πυλόπουλου – Ρέμα Ελά κλπ.
Τέλειος αγώνας, πολύ καλή οργάνωση!

Συγχαρητήρια σε Όλους

Πολιτιστικός Σύλλογος Βαλτεσινίκου: "Η Κοίμηση της Θεοτόκου"

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.