20.000 ευρώ σε 3 μήνες για εκδηλώσεις ! (video)

20.000 ευρώ σε 3 μήνες για εκδηλώσεις ! (video)

Απρίλιος 18, 2011 - 22:40
7 σχόλια

- «Βάλτε τάξη» ζήτησε η παράταξη Δ. Παυλή

Ν αποφασίσει επι αιτημάτων για επιχορηγήσεις συλλόγων, φορέων και εκδηλώσεων ,κλήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης για ακόμα μια φορά στην συνεδρίαση του. Εκδηλώσεις κάθε είδους από ιστορικές επετείους, έως βόλτες συλλόγων την ημέρα της Πρωτομαγιάς. Τα ποσά δεν είναι μικρά , ειδικά αν κανείς σκεφτεί την δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Η παράταξη Παυλή κατέθεσε την ένστασή της θυμίζοντας πως έχει ληφθεί απόφαση να υπάρξει καταγραφή όλων των αιτημάτων και ένα συμμάζεμα , έτσι ώστε να μην δίνονται αφειδώς χρήματα. Φυσικά να υπάρξει αξιολόγηση όλων των πεπραγμένων ώστε να κριθεί ποιες επιχορηγήσεις θα δίνονται .

«Έχουμε λεφτά; Αν έχουμε να μας το πείτε να το ξέρουμε» σημείωσε ο κ. Παυλής και ζήτησε εξηγήσεις από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Οικονομικών. Ο Σάββας Σαββάκης εξήγησε πως μέχρι σήμερα έχουν δοθεί περίπου 20 χιλιάδες ευρώ για τέτοιες δράσεις ενώ παρακάλεσε με ευγένεια το προεδρείο όταν υπάρχουν τέτοια θέματα να πηγαίνουν στο γραφείο του Αντιδημάρχου ώστε να   λαμβάνει γνώση και να μπορεί να ενημερώσει το σώμα για τα οικονομικά. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Δημήτρης Βόσνος , ο Δημήτρης Νικολάου και ο κ. Γιόκαρης.
Το σώμα ομόφωνα υπερψήφισε την επιχορήγηση με 5.000 ευρώ για την Πορεία Ειρήνης και τις εκδηλώσεις για το Γρηγόρη Λαμπράκη στις 29 Μαίου , εκδήλωση βεβαίως που έχει τεθεί και υπο  την αιγίδα της Περιφέρειας! Αξίζει να σημειωθεί εδώ βέβαια η επισήμανση του κ. Γιόκαρη ο οποίος ζήτησε να υπάρξει μείωση στα έξοδα αυτής της εκδήλωσης χωρίς ωστόσο να υπάρξουν επιπτώσεις στην ποιότητά τους.
 

X.T

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/TH_5cn1PzGw


7 Σχόλια

peinaei o kosmos reei......k eseis ta moirazetai????

στην ανω δαβια ο σμυρνιωτης προσφερη 12 αρνια και πολλα αλλα εδεσματα.

einai epikyndoinoi....

e oxi kai na milane gia spatales oi antropoi poy stegasan ton vosno kai kati alous !!!!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΜΩΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΟΥ ΠΑΥΛΗ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΙΚΩΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠ'ΟΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΕ ΠΑΣΧΑ? ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΔΗΛ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ? Ή ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΧΙ?

giati?ti exei re paidia o vosnos?ego den exw akoysei tipota apo ton dhmarxo gia ton vosvo.an yparxei kati giati den to leei?mhpws omws exoyn kati kapoioi alloi dhmoi???e???k.smyrnioth milhste epiteloys gia thn kakodiaxeirish se kapoioys dhmoys.....

Ο ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΙΚΩΝ, ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΙΛΙΚΩΝ. ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΙΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΩΣ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ...!!!