2-4 Αυγούστου το Open Beach Volley στο Παράλιο Άστρος

2-4 Αυγούστου το Open Beach Volley στο Παράλιο Άστρος

Μάιος 26, 2013 - 12:05
4 σχόλια

από το astrosnews.gr

Οι επιτυχημένες διοργανώσεις των τελευταίων ετών οδήγησαν τους οργανωτές του τουρνουά Veach Volley που διεξάγεται στο Παράλιο Άστρος και την Ομοσπονδία, να το αναβαθμίσουν. Έτσι το γνωστό πια Challenger γίνεται Οpen και η βαθμολογία του θα υπολογίζεται στην γενική βαθμολογία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τουρνουά θα διεξαχθεί 2-4 Αυγούστου και μάλλον και σε δύο γήπεδα, με κεντρικό αυτό που βρίσκεται κάτω από την πλατεία του Παραλίου Άστρους και το δεύτερο στην παραλία της ταβέρνας «Μπαταρόλας» στα Κάτω Βέρβενα (για πρωινά ματς γυναικών). Το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση του τουρνουά, αφού σχεδόν όλα έχουν συμφωνηθεί. Έτσι, 16 ομάδες ανδρών και 12 γυναικών (με τη συμμετοχή και ομάδων από την περιοχή) θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, υποσχόμενες ένταση και θέαμα στο δημοφιλέστερο σπορ του καλοκαιριού.


4 Σχόλια

Φτιάχνουμε και εμείς γήπεδο μπιτς βόλευ. Ζήλεια σας! Αυτό που έλειπε από τη Τρίπολη! Ευχαριστούμε τη κυρία Ζαμπαθά και το δήμαρχο για αυτές τις μεγάλες παροχές που μας προσφέρει. Γιατί τα είχαμε όλα και μόνο αυτό μας έλειπε.

Κάντε λίγο υπομονή η Ζαμπαθά και ο Σμυρνιώτης θα φέρουν και θάλασσα!!! Μου το υποσχέθηκε ο Γιάννης προεκλογικά γι αυτό και τον ψήφισα!!!

συγνωμη , μηπως μπορει να μου πει καποιος που δηλωνουμε συμμετοχη και ποτε?