1ος στο Πανελλήνιο Ε2 ο Θάνος Κακουρίδης του Smash

1ος στο Πανελλήνιο Ε2 ο Θάνος Κακουρίδης του Smash

Αύγουστος 13, 2019 - 09:00
0 σχόλια

Τεράστια επιτυχία για τον αθλητή του ομίλου μας Θάνο Κακουρίδη η κατάκτηση της 1ης θέσης σε τουρνουά Πανελληνίου επιπέδου και μάλιστα αυτή τη φορά αγωνιζόμενος «εντός έδρας».

Στο Ε2 31ης εβδομάδας που έγινε στην Τρίπολη, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Smash και του ΣΑΤ, ο Κακουρίδης με σταθερά πολύ καλή απόδοση σε όλο το τουρνουά κατέκτησε την 1η θέση.

Σε 32άρι κυρίως ταμπλό ο Θάνος κέρδισε τους: Βιολάτο 61 61  (Χαϊδάρι), Μαυρομάτη 61 61 (Ρέθυμνο), Χατζηκαπλάνη 63 61 (Σαλαμίνα), Τσατσάκη 62 60 (Ηράκλειο) και στο μεγάλο τελικό το φίλο και συμπαίκτη του στα διπλά Νικολιδάκη  (Ηράκλειο) με σκορ 76(5) 62.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο Θάνο για τη συνεχή προσπάθεια που καταβάλει για το αγαπημένο του άθλημα και τις θυσίες που κάνει. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον αθλητή του Smash και του Αρκαδικού ομίλου αντισφαίρισης Άτλας, το Πανελλήνιο τουρνουά στην Πτολεμαΐδα σε λίγες μέρες.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.