1ος ο Ζωγραφάκης της ΑΕΚ Τρίπολης στο 6ο Kris Karras Open

1ος ο Ζωγραφάκης της ΑΕΚ Τρίπολης στο 6ο Kris Karras Open

Απρίλιος 12, 2017 - 10:31
0 σχόλια

Μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά ξεκίνησε για τον αθλητή μας Ζωγραφάκη Δαβίδ που διέπρεψε για ακόμη μια χρονιά στο 6ο Kris Κarras 2017 που διοργάνωσε επιτυχημένα ο Φθιωτικός Όμιλος Τένις.

Στα γήπεδα της Λαμίας στην κατηγορία seniors ο Ζωγραφάκης no1  του ταμπλό κατέκτησε την 1η θέση του τουρνουά σε 64άρι ταμπλό, για 2η συνεχόμενη χρονιά. Ο αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης στον δεύτερο γύρο (πρώτος BYE) επικράτησε του Λυρίτση με 2-0 σετ και στην φάση των 16 με το ίδιο σκορ 2-0 σετ του Βαμβακά. Στα προημιτελικά αντίπαλος του Ζωγραφάκη ήταν ο Κοκωλύρης τον οποίο και κέρδισε με 2-0 σετ μπαίνοντας στα ημιτελικά, όπου νικηφόρο ήταν και αυτό το παιχνίδι με αντίπαλο τον Αγγελή με 2-1 σετ. Στον μεγάλο τελικό ο Ζωγραφάκης έπαιξε και επικράτησε του Αρτσίτα με 2-0 σετ, κατακτώντας την 1η θέση του τουρνουά.

Πολλά συγχαρητήρια για τον αθλητή μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο τουρνουά ΣΒΑΕ που θα γίνει στην πόλη της Τρίπολης και διοργανώνει το Smash. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα.

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.