1η ΤΟΜΥ Τρίπολης: Υγιεινή και ασφάλεια στους χώρους εργασίας (pics,vid)

1η ΤΟΜΥ Τρίπολης: Υγιεινή και ασφάλεια στους χώρους εργασίας (pics,vid)

Μάιος 20, 2019 - 20:14
0 σχόλια

Η 1η Τοπική Μονάδα Υγείας Τρίπολης την Δευτέρα 20 Μαΐου στο πλαίσιο των ενημερωτικών δράσεων της,  πραγματοποίησε  ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Εργατικά ατυχήματα, πρώτες βοήθειες και μέτρα πρόληψης εργατικών ατυχημάτων.»

Το πρόβλημα των εργατικών ατυχημάτων είναι πολύ σοβαρό, γιατί αυτά προσβάλλουν την ανθρώπινη ύπαρξη κατά τη συμβολή της στην παραγωγική διαδικασία, η οποία συντελεί στην κοινωνική ευημερία όλων των πολιτών.

Υπάρχουν κίνδυνοι σε όλους τους χώρους εργασίας και ασφάλεια μπορεί να υπάρξει μόνο, όταν γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί  και προφυλαγόμαστε σωστά.

Οι πρώτες βοήθειες είναι απαραίτητες μετά από ένα εργατικό ατύχημα. Ο ορισμός των πρώτων βοηθειών μπορεί να οριστεί ως «η άμεση βοήθεια η οποία παρέχεται σε ένα άτομο το οποίο έχει πληγεί κατά τη διάρκεια ενός ατυχήματος». Εφόσον οι πρώτες βοήθειες δεν δοθούν αμέσως μετά το εργατικό ατύχημα οι επιπτώσεις μπορούν να είναι πολύ μεγάλες συμπεριλαμβανομένου και ο θάνατος.

Η συγκεκριμένη δράση θα έγινε στο χώρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και την παρακολούθησαν  εργοδότες και εργαζόμενοι.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Eκδήλωση από την ΤΟΜΥ Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.