1η θέση για τον Κακουρίδη του Smash στο 4ο Ενωσιακό

1η θέση για τον Κακουρίδη του Smash στο 4ο Ενωσιακό

Ιούλιος 31, 2016 - 16:34
0 σχόλια

Άλλη μια καταπληκτική εμφάνιση για το Θάνο Κακουρίδη, αθλητή του Αρκαδικού ομίλου αντισφαίρισης «Άτλας» και του  Smash tripolis tennis club, στο 4ο ενωσιακό τουρνουά τένις. 

Σε 32άρι ταμπλό με πολλές συμμετοχές ο Θάνος κέρδισε στον πρώτο γύρο τον Κομίνι (Ο.Α.Καλαμάτας), στο δεύτερο γύρο το Ροζή (Α.Ε.Τ.Νίκη), στον ημιτελικό το Λαμπρόπουλο Μ. (ΑΕΚ Τρίπολης) και στον τελικό το Λαμπρόπουλο Α. (ΑΕΚ Τρίπολης) .

Αξιόλογη και αγωνιστική παρουσία της Ιωάννας Παπαζαφειροπούλου η οποία αναδείχτηκε 3η κερδίζοντας τρία σημαντικά ματς. Στη φάση των 32 η Ιωάννα κέρδισε την Παπακωνσταντίνου (Ο.Α.Καλαμάτας), στη φάση των 16 τη Βασιλοπούλου (Α.Ο.Α.Πατρών) και στη φάση των 8 την Τούλα (Α.Ο.Α.Πατρών). Στον ημιτελικό η Ιωάννα Παπαζαφειροπούλου ηττήθηκε από την Περό (Ζακυνθινός Α.Ο.Α) κατακτώντας έτσι το χάλκινο μετάλλιο.

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.