1η συνεδρίαση για την επιτροπή τουρισμού του δήμου Τρίπολης (video)

1η συνεδρίαση για την επιτροπή τουρισμού του δήμου Τρίπολης (video)

Ιούνιος 27, 2011 - 20:34

Με στόχο την αξιοποίηση του τουριστικού προϊόντος της Αρκαδίας συνεδρίασε απόψε  η επιτροπή τουρισμού και πολιτισμού του Δήμου Τρίπολης. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στον σπουδαίο ρόλο της επιτροπής αυτής η οποία άμεσα συστάθηκε από τον καλλικρατικό δήμο Τρίπολης ενώ ο πρόεδρος της επιτροπής Γιάννης Σαμπράκος οριοθέτησε τη δουλειά της επιτροπής σε 3 άξονες.

"Ο δήμος έχει 2 μοχλούς, την εξυπηρέτηση δια των υπηρεσιών του που πρέπει να αναμορφωθούν  και η περιουσία του. Αυτά πρέπει να αξιοποιήσει" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Νίκος Καλτετζιώτης . "Χωρίς πιστώσεις μπορούμε έτσι να βοηθήσουμε τις επενδύσεις και παράλληλα ν αξιοποιήσουμε τα μικρά ή τα μεγάλα ακίνητα που υπάρχουν στο Δήμο."
Τον λόγο έλαβε και ο αντιπρόεδρος την ένωσης Ξενοδόχων ο οποίος κατέθεσε προτάσεις λέγοντας:  «Ελπίζω , η επιτροπή αυτή είναι πρωτόγνωρη, να πάει καλά. Εμείς σαν σύλλογος έχουμε προτάσεις.
1. Να καταγράψουμε την κατάσταση και τους Στόχους. Ένα μπίζνες πλάν.
Διότι έχουμε ορεινή, παραλιακή Αρκαδία και την Τρίπολη. Κάθε κομμάτι είναι ξεχωριστό αλλά πρέπει να τα συνδέσουμε και τα τρία
2.  Να φτιάξουμε έναν οδηγό σε σχήμα χάρτη που να είναι από τη μια ο Δήμος Τρίπολης και από την άλλη ο διευρυμένος δήμος Τρίπολης
3.  Να δημιουργήσουμε ένα κιόσκι με εξυπηρέτηση τουριστών. Να ενημερώνει περι τουριστικού προϊόντος της Αρκαδίας
Η συνεδρίαση συνεχίζεται έως αυτήν την ώρα

Video: 

youtube://v/B6SlCoJVlZQ