1η και 2η Θέση για τον Ζωγραφάκη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

1η και 2η Θέση για τον Ζωγραφάκη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Δεκέμβριος 06, 2018 - 11:59
0 σχόλια

Με απόλυτη επιτυχία συνεχίζονται οι αγωνιστικές εμφανίσεις στα τουρνουά των Αθηνών για τον αθλητή του ομίλου μας Δαβίδ Ζωγραφάκη. Στο πρόσφατο μεγάλο open τουρνουά που έγινε στον Όμιλο Αντισφαίρισης Παπάγου ο Ζωγραφάκης κατέκτησε στις κατηγορίες των διπλών ανδρών την 1η θέση με συμπαίκτη τον Ρούση, αλλά και την 2η στα μικτά, με συμπαίκτρια την Μακρή.

Στο αγωνιστικό σκέλος, στα διπλά ανδρών το ζευγάρι Ζωγραφάκη – Ρούση σε 32άρι ταμπλό επικράτησε μέχρι τον τελικό όλων των αντιπάλων, χωρίς την απώλεια σετ. Με το απόλυτο λοιπόν κέρδισαν την 1η θέση του τουρνουά στην κατηγορία 40-54 βάζοντας ακόμα μαι διάκριση στις πολύ πλούσιες αγωνιστικές εμφανίσεις τους.

Στα μικτά διπλά, επίσης σε 32άρι ταμπλό, το ζευγάρι Ζωγραφάκης – Μακρή, φτάνοντας μέχρι τον τελικό έδειξαν σπουδαία πράγματα αναφορικά, τόσο με τα αποτελέσματα, όσο και με την εμφάνιση. Σε όλους τους τους αγώνες επικράτησαν των αντιπάλων τους με 2-0 σετ, φτάνοντας στον τελικό, όπου δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν με 2-1 σετ στο match  tiebrake από τους Δημητρόπουλο – Πόποβα, κατακτώντας την 2η θέση.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικότερα όλα τα αποτελέσματα.

Συγχαρητήρια στον αθλητή της ΑΕΚ Τρίπολης και στους συμπαίχτες του για τις αγωνιστικές τους παρουσίες και καλή επιτυχία στα τελευταία open τουρνουά μέχρι το κλείσιμο της χρονιάς.

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.